• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

750 éves Alsóörs - PROGRAMVÁLTOZÁS

Sok szeretettel hívjuk és várjuk a 750 éves településünk alkalmából tartandó Faluünnepünkre. A várható kedvezőtlen időjárás-előrejelzés miatt a faluünnep programja és helyszíne is változik!

Időpontok: 2022. október 1-2. (szombat-vasárnap)
Helyszínek: Művelődési Ház és környéke

 

Bővebben...
 

Méltóságos ünnepünk

Alsóörs a természeti szépségekben gazdag,szemgyönyörködtető Balatoni Riviéra gyöngyszeme. Fénygazdag évszakok: tündöklő tavasz, nyár, színpompás ősz, csendbe hajló téli hóvilág.

Bővebben...
 

2022. évi népszámlálás - tájékoztató

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2022-ben Magyarország területén teljeskörű NÉPSZÁMLÁLÁST végez. A legfontosabb tudnivalókról, hasznos információkról tájékozódhatnak

Ideje: 2022. október 1 - november 28. között

Bővebben...
 

Rezsiválság helyi kezelése

"A megemelkedett villany- és gázárak nemcsak a lakosságot, hanem az önkormányzatokat is nagyban érintik" - Hebling Zsolt polgármester úr beszámolója a rezsiválság helyi kezeléséről

 

Bővebben...
 

Találkoztam Őfelségével, a brit királynővel

Mihálkovics Tivadar, a Magyar Állami Operaház nyugalmazott főtitkára 90. születésnapját ünnepelte azokban a napokban, amikor II. Erzsébet brit királynő elhalálozott. Az élet úgy hozta, hogy nem ez volt az egyetlen metszéspont az életükben.

Bővebben...
 

Planetáriumi Csillag koncert - IDŐPONT változás!

Különleges élményt ígér a Planetáriumi Csillag koncertünk, ahol Balázs Gergely hegedűművész elektro-akusztikus brácsa koncertjét hallhatja lélegzetelállító planetáriumi vetítéssel egybekötve.

Időpont: 2022. október 14. (péntek) 19:00 óra
Helyszín: AMFI - Alsóörs

Bővebben...
 

Sertésösszeírás - Hirdetmény

Tisztelt Lakosság! A sertéspestis terjedésének és felszámolásának érdekében az országos főállatorvos előírta a megyében lévő sertéstelepek összeírását, melyre 2022. augusztus 1. - november 30. közötti időszakban kerül sor.

Bejelentési határidő: 2022. szeptember 30. (péntek)

Bővebben...
 

„BURSA HUNGARICA” 2023.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma, kiírta a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázatot felsőoktatási hallgatók, ill. felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

Pályázati határidő: 2022. november 03.

Bővebben...
 

Koronavírus információk

Tisztelt Lakosság! Tájékoztatjuk Önöket a 39. heti, 2022. szeptember 28. (szerda) állapot szerinti koronavírus adatokról. 

Bővebben...
 

Amikor minden a halakról szól

Az idei már a hetedik alkalom volt, amikor Alsóörs Község Önkormányzata és a Veszprémvidéki Horgász Egyesülethalnapot” szervezett.

Bővebben...
 

Barnakőszén igényfelmérés – felhívás!

Magyarország Kormánya a kialakult gazdasági helyzetben, a lakosság téli tüzelőanyag igényének megfelelő kielégítése érdekében fel kívánja mérni a lakosság barnakőszén igényét, a fűtési szezonra.

Igény bejelentés: 2022. szeptember 28-ig (szerda)

Bővebben...
 

Adománygyűjtés az AMFI-ban

Adománygyűjtést szervezünk az árván maradt gyermekek részére, a Református Szeretetszolgálat és a Katolikus Karitász együttműködésével. Az eseménye vendége Nógrádi György.

Időpont: 2022. szeptember 27. (kedd) 17.00 óra
Helyszín: 
AMFI - Alsóörs

Bővebben...
 


Oldal: 1 - Összesen: 21

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás