• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Gyermeknap -beszámoló

Gyermeknapon a Merse parkbanMiként az már jónéhány alkalommal bizonyságot nyert, jobb helyszínt el sem lehet képzelni a községben zajló változatos rendezvényekhez, mint a rövid idő alatt népszerűvé vált Merse. 

Bővebben...
 

Harley-Davidson Open Road Fest 2018. -beharangozó

Harley-Davidson Open Road Fest 2018. Benzingőzzel keveredő szimfonikus metál, kemény motorosok és húrszaggató dallamok találkozása; mindez Alsóörsön, a 19. Open Road Festen.

Időpont: 2018. június 6-10. (szerda-vasárnap) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Újabb szál került Alsóörs színes csokrába

Nyolc éve született meg az ötlet: szervezzünk falunapot! Közösségeinket erősítendő, saját örömünkre. Albrecht Sándor helytörténész – író az illő elnevezést is megtalálta hozzá: Alsóörsi Színes Csokor- Falunk Napja néven lett népszerű rövid idő alatt a községben a nyáridő nyitánya.

Bővebben...
 

Ifjúsági szentmise

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt zenés, ifjúsági szentmisére, a misét követően a szervezők szeretetvendégséggel várnak mindenkit!

Időpont: 2018. június 9. (szombat) 19.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Római Katolikus Templom

 

 

Alsóörsi kilátók - ANYPE előadás

Ahogy a tervező látja, avagy kilátás a kilátóból. Május 28-án „Jeles hegyek, hegyes jelek” címmel rendhagyó előadás színhelye volt az Eötvös Károly Művelődési Ház. Az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület meghívására Magyar János építészmérnök, kilátótervező járt nálunk.

Bővebben...
 

Nyugdíjas majális -beszámoló

Nyugdíjasok, ha találkoznak. Alsóörs adott otthont a 25. alkalommal megrendezett megyei nyugdíjas majálisnak. Az élénk érdeklődéssel kísért eseményre a sportcsarnokban került sor május 29-én.

Bővebben...
 

Kihívás napja 2018,

Egy döntés, egy nap, egy összefogás, 15 perc mozgás. Kihívás Napja 2018. - mutassunk példát, tegyünk magunkért, a környezetünkért!

Időpont: 2018. május 30. (szerda)
Helyszín: Alsóörs

Bővebben...
 

II. helyezés a kihívás napján

Újabb alsóörsi siker: II. helyezés a kihívás napján. A tavalyi győzelem után ebben az évben is remekül szerepelt Alsóörs a kihívás napján. A hagyományosan május utolsó szerdáján (ezúttal 30-án) megrendezésre került megmérettetésen kategóriájában a dobogó második fokára állhatott.

Bővebben...
 

Alsóörsi Színes Csokor - Falunk Napja 2018.

Szeretettel hívjuk és várjuk programfolyamunkra, az Alsóörsi Színes Csokor - Falunk Napja programjainkra, sztárvendég: Janicsák Veca!

Időpont: 2018. június 2. (szombat) 13.00 órától
Helyszínek: Sportcsarnok melletti terület

Bővebben...
 

Ez volt a Balaton Napja Alsóörsön

A Balatont ünnepeltük, május 26-a Balaton napja. A tó partjának tizennégy települése határozott úgy, hogy csatlakozik a Balatoni Kör és a Balatoni Szövetség felhívásához, melynek értelmében ezen a napon közösen ünnepeljük egyetemes kincsünket, a Balatont.

Bővebben...
 

Fotókiállítás meghívó

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt Kovács Endre fotóművész "Isten táncórája" című kiállításának ünnepélyes megnyitójára.

Időpont: 2018. június 08. (péntek) 19.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Török-ház

Bővebben...
 

Gyereknap 2018.

Május utolsó vasárnapján, gyereknap alkalmából, megannyi program várja Alsóörsön elsősorban a kicsiket, de természetesen szeretettel várjuk a kedves szülőket is a gyermeknapi programjainkra!

Időpont: 2018. május 27. (vasárnap) 10.00 órától
Helyszín: Alsóörs, Merse-park

Bővebben...
 


Oldal: 10 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card