• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Évadnyitó a Swing-swing együttessel

Vadonatúj műsorral, ám a régi szeretettel érkezett Alsóörsre június 15-én a Swing-swing együttes, hogy igényes műsorával újabb kellemes estét szerezzen híveinek. A publikum hálája nem maradt el.

Bővebben...
 

Tanévzáró és ballagás az alsóörsi iskolában

Eredményes évet zárt az idén is az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont. Az évzáróra és a végősök búcsújára június 15-én került sor.

Bővebben...
 

Alsóörs az ország legsportosabb községe!

Az 1500-2999 fő közötti lélekszámú települések csoportjában Alsóörs érdemelte ki az első helyet a helyi lakosság közös aktivitása alapján! 

Bővebben...
 

Everness Fesztivál 2019.

Ismét az alsóörsi Pelso Camping ad otthont Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiváljának, az Everness Fesztiválnak. Melyet 7. alkalommal ünnepelünk  a Balaton partján,  

Időpont: 2019. június 19 - 24. (szerda-hétfő)
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Ez volt az idei Harley...

Az alsóörsi motorosfesztivál születésnapjára. Ha nem éreznénk jól magunkat, ha nem lennénk elégedettek a programmal, ha nem élhetnénk meg azt a nagyszerű életérzést, amit ez a fesztivál nyújt, nem jönnénk el évről évre – mondta a felvonulók egyike, miközben társai élénken helyeseltek.

Bővebben...
 

Izzott a XX. Harley-Davidson Open Road Fest

Szerdán 20. alkalommal tárta ki a kapuit a Harley-Davidson Open Road Fest, hogy a motorok, a zene és szabadság szerelmeseivel együtt indítsuk be a szezont! A jubileumi fesztivál tiszteletére ma este, (06.08) tűzijáték is lesz!

Bővebben...
 

Megyei nyugdíjas majális

Nem csak a húszéveseké a világ. Negyedik alkalommal gyűltek össze, május 30-án a Veszprém megyei nyugdíjas klubok tagjai az alsóörsi sportcsarnokban.

Bővebben...
 

Ballagó diákjaink a Községházán

 A végzős nyolcadikos diákjaink, idén is látogatást tettek a községházán, ahol köszönetüket is kifejezve, búcsút vettek a község vezetőitől.

Bővebben...
 

Nemzeti Regatta 2019.

A Balatoni Hajózási Zrt. a társszervezők közreműködésével és a támogatók jóvoltából negyedik alkalommal rendezte meg Siófokon a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját

Bővebben...
 

Gyermekek kiállítása

Minden gyerek művésznek születik - kiállítás a művelődési házban. Május utolsó napján meglepetéssel szolgált látogatóinak a művelődés hazai otthona: az Endrődi iskola művészeti szakkörének tagjai mutatkoztak be, nem is akárhogyan.

Bővebben...
 

"Menaságra repülj" - filmbemutató

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Faragó Annamária: "Menaságra repülj", egy kis székely faluról szóló dokumentumfilmjének bemutatójára! Vendégünk lesz maga a filmrendező, aki nem csak a filmről, de a témába vágó más érdekességekről is beszél majd!

Időpont: 2019, június 4. (kedd) 16.30
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

 

Csipkeműhely nyári tábor 2019.

Az Alsóörsi Csipkeműhely kezdő és haladó csipkeverő nyári tábort szervez Alsóörsön, maximum 30 fő részére. Táborunk elsődleges célja a népi hagyományaink továbbéltetése a csipkeverés vonalában.

Időpont: 2019. június 23-27. 9:00–16:00 óra között
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház (Endrődi S. u. 49.)

Bővebben...
 


Oldal: 10 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card