• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Óvodapedagógusok tudásmegosztása

Óvodapedagógusok szakmai tapasztalatcseréje intézményünkben

2018. április 3-án Hebling Zsolt polgármester úr, Kelet-Balatoni Kistérségi elnök üdvözlő szavai után a felsőörsi Miske Óvoda és a Csajági Egységes Óvoda- Bölcsőde óvodapedagógusainak és 

Bővebben...
 

Költészet napja 2018.

Szeretettel várjuk a költészet napi rendezvényünkre, "Itt laksz legbelül" - Gubás Gabi színművésznő verses, zenés előadói estjére

Időpont: 2018. április 14. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 

Húsvéti sokadalom volt Alsóörsön

Nagyszombaton, a változékony időjárás ellenére sokan keresték fel a Merse-parkot, ahol húsvéti szokásokat felelevenítő programok sorával várták az érdeklődőket.

Bővebben...
 

Pingpong beszámoló

Március 17-én, délelőtt újra randevúztak az alsóörsi pingpong kedvelők, ekkor került megrendezésre az idei, tavaszi asztalitenisz forduló. A verseny a szokásosnak megfelelően jó hangulatban, izgalmasan telt.

Bővebben...
 

Vendéglősők figyelmébe: halvásár Siófokon

Tisztelt étterem Tulajdonosok, balatoni Vendéglősök! A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. balatoni hal vásárt hirdet!

Helyszín: Siófok, Horgony utca 1.
Időpont:  munkanapokon 8:00–15:30

Bővebben...
 

Téli Alsóörs

Alsóörsöt a virágpompás tavasz, fénygazdag nyár, aranyló ősz, valamint az egészséges tél jellemzi. Ez utóbbi szépséget igyekszik bemutatni az alábbi, településünkről készült téli videó is!

A téli Alsóörsről készült, 4K-s videót az alábbi linre kattintva tekintheti meg: alsóörsi tél2018 

 

Divatbemutató

 Mindenkit szeretettel várunk a Dubapp Varroda: Tavaszi Varázslat című kollekciójának DIVATBEMUTATÓJÁRA

Időpont: 2018. március 24. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Készülnek a tojásfák

Az alsóörsi faluközpontban lévő fákat -az ünnepre készülve- díszíti a Vöröskereszt helyi szervezete, de ha valaki arra jár, akár saját díszével is tovább csinosíthatja a azokat!

Bővebben...
 

Divatbemutató volt Alsóörsön

Divatbemutató keretében mutatta be a Dubapp Varroda: Tavaszi Varázslat című kollekcióját a Művelődési Házban Az est során sportruházat, alkalmi ruhák, valamint meglepetés látvány show és ruhaárverés is várta az érdeklődőket.

Bővebben...
 

Szoboszlay Sándor emlékére

Szoboszlay Sándor emlékeztünk. Aki ismeri kicsit is Alsóörsöt, az tudva tudja, hogy a Római út és Fő utca találkozásában található a Kocsma, ami nem egyszerű hely az ivásra, hanem mára már szinte kultikusnak nevezhető több tényező okán is. 

Bővebben...
 

1848-49 hőseire emlékeztünk

Március idusánEzen a napon az időjárás is ragaszkodott a történelmi hűséghez: borongós időben, szemerkélő esőben gyülekeztek a Szabadság téren a kora délelőtti megemlékezők, hogy a sokéves hagyományhoz híven idén is elhelyezzék az emlékezés koszorúit a 48-as emlékműnél.

Bővebben...
 

M. Tóth Antal előadása - az ANYPE szervezésében

Szeretettel meghívjuk Önt és barátait M. Tóth Antal előadására, a témák: Mascagni: Parasztbecsület és Leoncavallo: Bajazzók című operája

Időpont: 2018. március 19. (hétfő) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 


Oldal: 2 - Összesen: 29

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card