• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alapítványi pályázati felhívások 2020 I .

Pályázati Felhívások. Az Alsóörsi Vállalkozásfejlesztési és Hagyományőrző  Közalapítvány, valamint az „Alsóörsért” Közalapítvány is pályázatot hirdet alsóörsi lakosok, bejelentett alsóörsi vállalkozások részére.  

A pályázati anyagok leadási határideje: 2020. május 31. (vasárnap)

Bővebben...
 

Karantén kerti főző parti

Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület a hétvégére egy spontán online programmal készül, ha kedvük van csatlakozzanak hozzánk szombaton, süssünk-főzzünk együtt.

Időpont: 2020. május 16. (szombat)

Bővebben...
 

ÖSSZEKÖTEGELT ÁGAK GYŰJTÉSE BELTERÜLETEN

ÖSSZEKÖTEGELT ÁGAK GYŰJTÉSE BELTERÜLETEN. Önkormányzatunk a tavasszal EGYSZERI alkalommal, a BALKOM együttműködésével összegyűjti a szabályosan, szállítható állapotú összekötegelt ágakat.

Időpont: 2020. május 11. (hétfő)

Bővebben...
 

Szálláshely-szolgáltatási tevékenységgel kapcsolatos teendők

Tisztelt Szálláshely-szolgáltató! A szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Kormányrendelet 2019. június 28. napjától több pontban megváltozott.

Bővebben...
 

Könyvkölcsönzés karantén idején

Kedves Olvasók! A járványhelyzetre való tekintettel, áthidalva a kényszerű zárva tartást, a következő módon szeretnénk hozzájárulni otthoni kikapcsolódásukhoz, a könyvkölcsönzési kérések átalakulnak online formába.

Bővebben...
 

Anyák napi köszöntő

A kialakult helyzet ellenére az Alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete az édesapákat és a gyermekeket bevonva, meglepetéssel készült az édesanyák köszöntésére.

Bővebben...
 

Rendőrkutyákkal a parton

A balatonfüredi rendőrök szolgálati ebeikkel húsvétkor is járőröztek. Balatonfüred közterületein -évszaktól függetlenül- rendszeresen lehet találkozni a helyi rendőrkapitányság kutyás rendőreivel.

Bővebben...
 

ZÖLDHULLADÉK-BELTERÜLET-EDÉNY, ZSÁK

Tisztelt Ügyfeleink! Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás aktuális híreiről.

Bővebben...
 

Mozgásélmény szenioroknak

Tájékoztató Mozgásélmény szenioroknak Program. A korona vírus kapcsán bevezetett intézkedések következtében az önkormányzati, iskolai, munkahelyi, és egyéb színterek most olyan újfajta kihívásokkal néznek szembe.

Bővebben...
 

Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtő kezdeményezés

A Székely Nemzeti Tanács aláírásgyűjtő kezdeményezést indított, amely Európa őshonos nemzeti kisebbségei érdekvédelmét és támogatását célozza.

Bővebben...
 

BALKOM májusi tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás aktuális híreiről..

Bővebben...
 

Lakossági élelmiszer szállítás - Halker Kft.

A Halker Kft. a közétkeztetés és a vendéglátás egyik legnagyobb élelmiszer beszállítójaként, a járványügyi helyzetre való tekintettel, magánszemélyek részére élelmiszer kiszállítást vállal!

Rendelés leadás: munkanapokon 8.00 – 14.00 óra között 

Bővebben...
 


Oldal: 2 - Összesen: 17

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card