• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Húsvéti sokadalom volt Alsóörsön

Nagyszombaton, a változékony időjárás ellenére sokan keresték fel a Merse-parkot, ahol húsvéti szokásokat felelevenítő programok sorával várták az érdeklődőket.

Bővebben...
 

Készülnek a tojásfák

Az alsóörsi faluközpontban lévő fákat -az ünnepre készülve- díszíti a Vöröskereszt helyi szervezete, de ha valaki arra jár, akár saját díszével is tovább csinosíthatja a azokat!

Bővebben...
 

Pingpong beszámoló

Március 17-én, délelőtt újra randevúztak az alsóörsi pingpong kedvelők, ekkor került megrendezésre az idei, tavaszi asztalitenisz forduló. A verseny a szokásosnak megfelelően jó hangulatban, izgalmasan telt.

Bővebben...
 

Téli Alsóörs

Alsóörsöt a virágpompás tavasz, fénygazdag nyár, aranyló ősz, valamint az egészséges tél jellemzi. Ez utóbbi szépséget igyekszik bemutatni az alábbi, településünkről készült téli videó is!

A téli Alsóörsről készült, 4K-s videót az alábbi linre kattintva tekintheti meg: alsóörsi tél2018 

 

M. Tóth Antal előadása - az ANYPE szervezésében

Szeretettel meghívjuk Önt és barátait M. Tóth Antal előadására, a témák: Mascagni: Parasztbecsület és Leoncavallo: Bajazzók című operája

Időpont: 2018. március 19. (hétfő) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Meghívó 2018. március 15.

Alsóörs Község Önkormányzata tisztelettel hívja Önt és családját közös megemlékezésre, Nemzeti Ünnepünk Március 15-e alkalmából, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján!

Időpont: 2018. március 15. (csütörtök) 9.15 óra
Helyszínek: Szabadság tér
és Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Iskolai beíratás 2018/2019-as tanévre

 Értesítem a Tisztelt Szülőket, hogy iskolánkban az első osztályosok beíratása a 2018/2019-as tanévre az alábbi időpontokban lesz:
 2018. április 12. (csütörtök)  8.00 – 19.00 óráig
 2018. április 13. (péntek)  8.00 – 19.00 óráig

Bővebben...
 

Szoboszlay Sándor emlékére

Szoboszlay Sándor emlékeztünk. Aki ismeri kicsit is Alsóörsöt, az tudva tudja, hogy a Római út és Fő utca találkozásában található a Kocsma, ami nem egyszerű hely az ivásra, hanem mára már szinte kultikusnak nevezhető több tényező okán is. 

Bővebben...
 

1848-49 hőseire emlékeztünk

Március idusánEzen a napon az időjárás is ragaszkodott a történelmi hűséghez: borongós időben, szemerkélő esőben gyülekeztek a Szabadság téren a kora délelőtti megemlékezők, hogy a sokéves hagyományhoz híven idén is elhelyezzék az emlékezés koszorúit a 48-as emlékműnél.

Bővebben...
 

Tavaszváró forgatag

Sok szeretettel várunk minden kicsit és nagyot a Színes Tavaszváró Forgatagunkon!

Időpont: 2018. március 16. (péntek) 11.00 órától
Helyszín: Alsóörs - Faluközpont

Bővebben...
 

Nőnapi beszámoló

NŐNAP 2018.
A nőnap mint ünnep 1917-ben lépett a világnapok sorába azzal a céllal, hogy világszerte kifejezzék a nők iránti tiszteletet és megbecsülést.

Bővebben...
 

Kézilabda edzőtáborok - 2018.

Az alsóörsi Kézilabda-utánpótlásközpont ebben az évben is a megrendezi a tehetségkutató edzőtáborait. Részt vehetnek a már kézilabda múlttal rendelkezők, vagy azok is, akik most szeretnének megismerkedni ennek a gyönyörű játéknak az alapjaival. 

Bővebben...
 


Oldal: 11 - Összesen: 27

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card