• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

XX. Open Road Fest 2019.

Harley-Davidson Open Road Fest 2019. Önfeledt együttlét kétkeréken, üvöltő rockzene a színpadokon és kőkemény motorosok találkozása Alsóörsön, a jubileumi XX. Open Road Festen.

Időpont: 2019. június 5-9. (szerda-vasárnap) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Hősök Vasárnapja 2019.

Május utolsó vasárnapja a HŐSÖK VASÁRNAPJA. Hagyomány Alsóörsön, hogy a református templom falán található első és második világháborús hőseink márványtábláját megkoszorúzzuk. 

 

Bővebben...
 

Kihívás Napja 2019.

Mutassunk példát, tegyünk magunkért, a környezetünkért! Egy döntés, egy nap, egy összefogás, 15 perc mozgás: Kihívás Napja 2019.

Időpont: 2019. május 29. (szerda)
Helyszín: Alsóörs

Bővebben...
 

EP Választás 2019.

Befejeződött a 2019. évi Európai Parlamenti Választás.
Negyedik alkalommal választottunk Magyarországon EP-képviselőket.

EREDMÉNYEK

Bővebben...
 

2019. évi határszemle ellenőrzések

Az Agrárminisztérium (AM) felhívja az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét arra, hogy az AM Földügyi és Térinformatikai Főosztálya elrendelte a 2019. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.
Időpont: 2019. június 1. – szeptember 30.

Bővebben...
 

E-Mobi töltőpont avatás Alsóörsön

Településünkön hivatalosan is átadták az e-Mobi elektromos töltőberendezést, melyet a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület épületénél találhatnak meg, a Vasút u. elején. A délelőtti esőzés megszűnt, de a viharos szél belekapott mindenbe, így az ünnepélyes átadás a legegyszerűbben történt meg.

Bővebben...
 

Balkom tájékoztató - hulladékgyűjtő azonosító

A Balatonalmádi Hulladékgazdálkodási Kft. (BALKOM) tájékoztatja a T. Lakosságot a 2019. évi hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban történő változásokról.

Bővebben...
 

Gyereknap az alsóörsi strandon

Kitűnő idő, verőfényes napsütés és rengeteg program várta a gyermekeket a községi strandon. A szépszámú érdeklődő megtekinthette a János Vitéz c. mesejátékot vagy a freestyle focibemutatót, kipróbálhatta az ugrálóvárakat, a vízi dodgemet. 

Bővebben...
 

Falunap - kilencedszer

Az elmúlt időszak szeles, csapadékos időjárása nem sok jóval kecsegtetett a szombati falunapra. Ám megtörtént a csoda: napsütéses reggelre ébredtünk, s egész nap élvezhettük a ragyogó, nyárias meleget. 

Bővebben...
 

DRV tájékoztató

Komoly büntetés jár az illegális vízvételezésért! Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a DRV Zrt. szolgáltatási területén az ideiglenesen – mezőgazdasági, építési vagy egyéb munkák kapcsán – felmerülő többlet-vízvételezési igény bejelentésköteles. 

Bővebben...
 

Napraforgó Óvoda álláshirdetés

Napraforgó Óvoda Alsóörs a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet 2 fő Óvodapedagógus munkakör betöltésére. A munkakörök 2019. szeptember1-től tölthetők be.

Pályázatok benyújtásának határideje: 2019. május 20.

Bővebben...
 

Retro Majális

Sör, virsli, lufi, régen hallott zenék, jó társaság; ez volt az idei retro majális Alsóörsön!

Bővebben...
 


Oldal: 11 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card