• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Kihívás napja 2018,

Egy döntés, egy nap, egy összefogás, 15 perc mozgás. Kihívás Napja 2018. - mutassunk példát, tegyünk magunkért, a környezetünkért!

Időpont: 2018. május 30. (szerda)
Helyszín: Alsóörs

Bővebben...
 

Gyereknap 2018.

Május utolsó vasárnapján, gyereknap alkalmából, megannyi program várja Alsóörsön elsősorban a kicsiket, de természetesen szeretettel várjuk a kedves szülőket is a gyermeknapi programjainkra!

Időpont: 2018. május 27. (vasárnap) 10.00 órától
Helyszín: Alsóörs, Merse-park

Bővebben...
 

Balaton Napja Alsóörsön is!

A Balatoni Kör és a Balatoni Szövetség felhívásához csatlakozva, Alsóörs is az egyike azoknak a településeknek, amelyek részt vesznek a Balaton Napján!

Idópont: 2018. május 26. (szombat) 13.00 óra
Helyszín: Alsóös Községi Strand

Bővebben...
 

Magyar János előadása

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt Magyar János előadására, melyet "Jeles hegyek, hegyes jelek" címmel tart a művházban. 

Időpont: 2018. május 28. (hétfő) 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Dupla Műváz-Mozi 201805

Film kedvelők figyelmébe: hétvégén ismét dupla filmvetítéssel várjuk Önöket! Művház-Mozi soron következő műsorán, a "Tüskevár"(1967), majd a  "Fény az óceán felett" című filmet láthatják.

Időpontok: 2018. május 18. (péntek) 17.00, ill. 20.00 órától
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Jubileumi térségi találkozó

A Kelet-Balatoni Térség Önkormányzati Társulása és a Zoboralji Régió (felvidéki, Nyitra környéki) önkormányzati vezetői (polgármesterek, jegyzők, korábbi elnökök) jubileumi ülést és találkozót tartottak Tapolcán, a 25 éves évforduló kapcsán. 

Bővebben...
 

Szülők napja 2018 -beszámoló

Köszönet, nemcsak az édesanyáknak -az Endrődi iskola szülők napi ünnepségéről. Szülőnek lenni az élet legnagyobb értéke – mondta Mészáros Károly igazgató azon az ünnepségen,

Bővebben...
 

Megyei Nyugdíjas Majális 2018.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Megyei Nyugdíjas Majálisunkra, Alsóörsre!

Időpont: 2018. május 29. (kedd) 10.00 órától
Helyszín: Alsóörs Sportcsarnok 

Bővebben...
 

Beszámoló a Nemzetközi Kézilabda bajnokságról

III. Kárpát-medencei Magyar Nemzetközi Kézilabda Fiú Gyermekbajnokság. Május 17-én estefelé harmadik alkalommal vonultak fel a messziről és még messzebbről érkező fiatal fiúkból álló csapatok az alsóörsi sportcsarnok küzdőterére.

Bővebben...
 

Kormányablak és a Földhivatali nyitvatartás

A Balatonfüredi Kormányablak ügyfélszolgálati helyisége kibővítésre került; május 16. napján az ügyfélfogadás szünetel, de azt követően a Kormányablak és a Földhivatal ügyfélszolgálata a korábbi helyen, változatlan ügyfélfogadási időben tart nyitva.
Időpont: 2018. május 17-től
Helyszín: Balatonfüred, Kossuth utca 14.

Bővebben...
 

Mendelssohn Kamarazenekar koncertjéről

"Tavaszi hangok" - a Mendelssohn Kamarazenekar koncertjéről Hagyományteremtő szándékkal lépett az alsóörsi művelődési ház színpadának világot jelentő deszkáira május 5-én este a Kováts Péter hegedűművész vezette Mendelssohn Kamarazenekar. 

Bővebben...
 

Soling Európa-bajnokság beszámoló

Hármas hazai siker a Soling Európa-bajnokságon. Az alsóörsi Majoross Bea bronzérmet nyert! 2018. május elseje emlékezetes dátum Alsóörs életében: ekkor kezdődött községükben a vitorlázó Európa-bajnokság a Soling kategóriában.

Bővebben...
 


Oldal: 11 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card