• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

„Adni jó”

A Vöröskereszt helyi alapszervezete idén is meghirdeti „Adni jó” akcióját. Rászoruló gyermekek részére elsősorban játékokat (plüssfigurákat), és édesség-adományt várunk a művelődési házban elhelyezett adománygyűjtő ládába.

Időpont: 2017. december 3-12. között  

Bővebben...
 

Fellobbant az első adventi láng

Nagyszerű ötlet az Alsóörsi Kultúrkarácsony!

Osztatlan sikert aratott az Eötvös Károly Művelődési Házban december 3-án, első ízben megrendezett Alsóörsi Kultúrkarácsony.

Bővebben...
 

Almádi Adventi Tárlat

A Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár szerettel meghívja Önt, kedves családját és barátait a 2017-es Almádi Adventi Tárlat megnyitójára!

Időpont: 2017. december 3. (vasárnap) 16.30 óra
Helyszín: Balatonalmádi, Pannónia Kulturális Központ

Bővebben...
 

A Tündér Ujjak Klub kiállításáról

Tündérek egyenruhában

Negyedik alkalommal adtak számot az alsóörsi Tündér Ujjak Klub tagjai éves tevékenységükről az Eötvös Károly Művelődési Ház színháztermében november 25-én megrendezett kiállításukon.

Bővebben...
 

Klubdélután a Sirály Egyesületben

Alsóörsről nem csak alsóörsieknek

Albrecht Sándor újságíró, helytörténész volt a meghívott előadó az Alsóörsi Sirály Nyugdíjas Közhasznú Egyesület félévzáró rendezvényén. Az esemény sikeréhez jó barátja, Zórád Ferenc fotós is hozzájárult, természetesen a maga módján. Amit ezen a délutánon a két alsóörsi Örökség-díjas lokálpatrióta közkinccsé tett, tovább öregbíti Alsóörs jó hírét.

Bővebben...
 

Fagykár elleni védekezés - lakossági tájékozató

Tudta Ön, hogy a vízmérő elfagyások többsége a nem kell gondosság miatt következik be? A DRV Zrt. felhívja a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy a szolgáltatási területén az elmúlt években a téli hideg időjárás miatt jelentős számú mérőelfagyás történt. 

Bővebben...
 

Az egyenlő bánásmód - mindenkit megillet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság  (EBH) feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése. Forduljon a Veszprém megyei ügyfélszolgálatához, ha hátrányos megkülönböztetés éri:

Bővebben...
 

Új elismeréseket kapott Alsóörs

Kiváló minősítés és díszoklevél

Tizenhetedszer mérettettek meg a megye települései a Tiszta és Virágos Veszprém megyéért környezetszépítő verseny keretében. Alsóörs, mint minden alkalommal, most is helytállt.

Bővebben...
 

Értékünnep Alsóörsön

Térdig jártunk a kincsekben

Ez már a második olyan alkalom volt, amikor Veszprém megye szélesre tárta kapuit azzal a céllal, hogy bepillantást engedjen kincsestárába, konkrétan a megye értéktárának értékei közé. A nagyszabású rendezvénynek az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Ház adott otthont november 24-én.

Bővebben...
 

II. Veszprém Megyei Értékünnep

Sok szerettetl várunk minden érdeklődőt a II. VESZPRÉM MEGYEI ÉRTÉKÜNNEP jegyében megrendezésre kerülö, szakmai konferenciára!

Időpont: 2017. november 24. (péntek) 13.00 óra 
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési ház
(Alsóörs, Endrődi S. u. 49.)

Bővebben...
 

Virtuális találkozás Széchenyi gróffal

Csinosítottuk értelminket

Jobb „idegenvezetőt” el sem tudok képzelni, mint amilyen az ANYP vendége, dr. Cserkúti László Gábor, a Széchenyi Társaság alelnöke volt. Már akkor érezte az ember a történelmi levegőt, amikor belépett a terembe.

Bővebben...
 

Tündér Ujjak Klub kiállítása

A Tündér Ujjak Klub tagjai nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt kiállításuk megnyitójára! A kiállításon közel 20 alkotó több mint 200 alkotása tekinthető meg.

Időpont: 2017. november 25. (szombat) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 


Oldal: 11 - Összesen: 30

Everness Fesztivál

Zorall Sörolimpia

Harley-Davidson

Praktikumtár

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton riviéra

Balaton Best Card