• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Jazz-Móló a Swing-swing együttessel

Ismét jazz klasszikusok, könnyű nyári zenefolyam a Swing-swing együttessel, ez jellemezte az együttes szombat esti fellépését.

Bővebben...
 

Rajztábor korhatár nélkül

Az elmúlt évi gyermektábor sikere után az idén korhatár nélkül nyitotta meg kapuit a Török-ház mindazok előtt, akik a képzőművészet szépségei iránt érdeklődve a nyár egy részét hasznosan kívánták tölteni.

Bővebben...
 

Az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület kiállításáról

A Mester és tanítványai. Augusztus 4-én rendezte meg szokásos éves kiállítását a Török-házban az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület.

Bővebben...
 

Az egyenlő bánásmód - mindenkit megillet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság  (EBH) feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése. Forduljon a Veszprém megyei ügyfélszolgálatához, ha hátrányos megkülönböztetés éri:

Bővebben...
 

Alsóörsi vitorlázás

Hazai vizeken - Alsóörs is bekapcsolódott a vitorláséletbeAz elmúlt napokban több kiemelkedő sporteseménynek adott otthont a Balaton, ezen belül Alsóörs. 

Bővebben...
 

Nagy siker volt: A Pál utcai fiúk

Újra itt jártak a Pál utcai fiúk. Július 21-én, szombaton mutatta be a Pannon Várszínház társulata, a már tavaly is nagy sikert aratott produkcióját, a Pál utcai fiúkat. 

Bővebben...
 

"Vigyázunk Rád a Balatonon” tájékoztató kiadvány

"Vigyázunk Rád a Balatonon” címmel jelent meg egy új, lakosságtájékoztató füzet, ami bárki számára elérhető elektronikusan, vagy akár papír alapon, térképes formában is. A kiadvány sajtónyilvános bemutatására 2018. július 6-án Veszprémben, a Megyeházán került sor,

Bővebben...
 

Megnyitotta kapuit a község legújabb üzlete

Alsóörs Patinása. Néhány nappal ezelőtt üde színfolttal gazdagodott az ezerarcú Alsóörs: megnyitotta kapuit a község legújabb üzlete, a Patinás.

Bővebben...
 

Veszprémvidéki Horgász Egyesület születésnapja

2018. július 28-án megalakulásnak 70. évfordulóját ünnepelte a Veszprémvidéki Horgász Egyesület. Az ünnepi megemlékezésre az alsóörsi művelődési házban került sor.

Bővebben...
 

Vivat Bacchus

Borkóstoló a Vivat Bacchus! énekegyüttesselJúlius 27-én este vidám hangulat uralkodott az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házban. Bacchus, a szőlő, a bor, a mámor római istenének követei jártak nálunk.

Bővebben...
 

Hullócsillag-party

Hullócsillag-party – diszkó, az új színpadnál. A zenéről, valamint a jó hangulatról Dj. Németh gondoskodik!

Időpont: 2018. augusztus 2. (csütörtök) 21.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Sirály-park

 

A Pannon Várszínház sajtótájékoztatójáról

Az alsóörsi nyár védjegye is lehetne akár a Pannon Várszínház évenkénti vendégjátéka. A Pál utcai fiúk soron következő előadását, az időjárási előrejelzésre való tekintettel módosult helyszínen tekinthetik meg: 
Időpont: 2018. július 21. (szombat) 21.00 óra
Helyszín: Alsóörsi Sportcsarnok

Bővebben...
 


Oldal: 13 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Harley-Davidson

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik