• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Autómentes Nap 2019.

Településünk ismét csatlakozott az Európai Mobilitás Hét, Autómentes Nap felhívásához, s ennek keretében az általános iskolásaink kerékpártúrán vettek részt.

Bővebben...
 

Alsóörsi gombfoci derbi

Az Élet játék – játszd! A már életében szentként tisztelt Calcuttai Teréz Anya fogalmazta meg ezt a gondolatot "Az élet himnusza" című munkájában. Hogy miért éppen őt idézzük, és miért éppen most, az a következőkből kiderül.

Bővebben...
 

Szüreti Regatta - Alsóörs

Szeretettel várjuk a vitorlázás szerelmeseit a 2019. évi Szüreti Regatta - Alsóörs túrafutamára. Rendező szervezet: Túravitorlás Sportklub

Időpont: 2019. szeptember 21. (szombat) 10.00 óra
Helyszín:  Alsóörs

Bővebben...
 

Felhívás halfőző versenyre - V. Alsóörsi Horgásznap

V. Alsóörsi Horgásznap. Együnk halat, finom falat. Alsóörs Község Önkormányzata és a Veszprém Vidéki Horgászegyesület HALFŐZŐ versenyt hirdet!

Időpont: 2019. szeptember 14. (szombat) 08:00 óra
Helyszín: Alsóörsi strand

Bővebben...
 

Búcsú idején

Szeptember első napja és első vasárnapja ebben az esztendőben egy napra esett, a hagyománytisztelő Alsóörs búcsújának ünnepére.

Bővebben...
 

Sétahajózás 2019.

Sétahajózás a Szent Miklós fedélzetén. Augusztus végén ismét sétahajózásra invitálta az önkormányzat a település lakóit s a még itt tartózkodó nyaralókat.

Bővebben...
 

Újabb élmény a Zene szentélyében

Augusztus 25-én, szombaton Kertesi Ingrid operaénekes, Kiss-Domonkos Judit gordonkaművész és Kéry Tamás zongoraművész volt Alsóörs vendége a "Zene szentélye" elnevezésű komolyzenei hangversenysorozat zárórendezvényén.

Bővebben...
 

V. Alsóörsi Horgásznap - beszámoló

Amikor a halaké a főszerep. Népszerűbb az Alsóörsi Horgásznap, mint bármikor!

Bővebben...
 

Tájékoztató a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központról

Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (továbbiakban: NTAK) bevezetéséről szóló tájékoztató

Bővebben...
 

Tanévnyitó 2019.

Szeptember van, megkezdődött az új tanévA jeles eseményre ünnepi istentisztelet keretében került sor szeptember elsején, vasárnap délután a református templomot zsúfolásig megtöltő, diákokból, nevelőkből, szülőkből és vendégekből álló sokaság részvételével.

Bővebben...
 

HVB ülés 2019.09.09

Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy az Alsóörsi Helyi Választási Bizottság soron következő ülését, az Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében tartja.

Időpont: 2019. szeptember 9. (hétfő) 16.00 óra
Helyszín: Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal

Bővebben...
 

Jubileumi nyárbúcsúztató

Huszonöt éve búcsúztatja a nyarat a maga különleges módján az alsóörsi fesztivál, hiszen egyben marasztalja is. A község legnagyobb szabású rendezvénye az idők során egyre népszerűbbé vált, az ünneplők száma évről – évre nő.

Bővebben...
 


Oldal: 13 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card