• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

"Rejtő, a megejtő" kabaré előadás

Sok szeretettel várjuk a humor kedvelőit, Rejtő Jenő - Varga Róbert: Rejtő, a megejtő című kabaréra, melyet a Soproni Petőfi Színház előadásában láthatnak!

Időpont: 2018. december 1. (szombat) 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Emlékfa ültetés a Merse Parkban

Fát ültettünk a Mersében. November 23-án egy szép új facsemetével gazdagodott a Merse park amúgy is impozáns növényvilága. A faültetésre ünnepélyes keretek között került sor.

Bővebben...
 

"Vannak vidékek legbelül..."

Sok szerwetettl várunk minden érdeklődőt Toldi Éva tanár, újságíró: Vannak vidékek legbelül... - Kányádi Sándor emlékezete című, vetített képes előadására!

Időpont: 2018. november 28. (szerda) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Virágos Magyarországért 2018.

Alsóörs idén is elismerésekben részesült a virágosítási mozgalmakban. A Virágos Magyarországért versenyben településünket két díjjal is jutalmazták!

Bővebben...
 

ASE sporthírek

Rövid beszámoló az ASE szakosztályainak 2018. őszi szerepléséről. Az Alsóörsi Sport Egyesület szakosztályai remekül teljesítenek!

Bővebben...
 

Magánszálláshely-fejlesztés PÁLYÁZAT 2018.

Magánszálláshely fejlesztés önkormányzati támogatással a Balaton Riviéráján. Alsóörs Község szállásadói befizetett idegenforgalmi adójuk egy részét pályázhatják vissza 2018-ban.

Bővebben...
 

Telt ház a Márton-napi rendezvényen

Alsóörs, a hagyománytisztelő, nagy gondot fordít arra, hogy napjaink történései mellett megemlékezzen történelmünk és kultúrtörténetünk jeles napjairól. Ezek egyikét, Márton-napját,

Bővebben...
 

5 éves a Hangvilla

5 évvel ezelőtt, 2013. november 29-én, színházi előadással megnyitotta kapuit a Hangvilla a nagyközönség előtt, erről emlékeznek meg, az emeleti ruhatár előtt. Köszöntőt mond Porga Gyula Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere és Bélafi László a Hangvilla igazgatója.

Időpont:  2018. november 29. (csütörtök) 18.00 óra
Helyszín: Hangvilla, Veszprém, Brusznyai u. 2.

Bővebben...
 

16 éves Alsóörsi Csipkeműhely jubileuma

A 16 éves Alsóörsi Csipkeműhelyt köszöntötték november 16-án, pénteken, az Eötvös Károly Művelődési Házban.

Bővebben...
 

Boszorkányaink nyomában - Tóth G. Péter előadása

Perek, boszorkányok, kivégzések Veszprém megyében. Boszorkányperek nyomába eredtünk a Tóth G. Péter etnográfussal, történésszel. A magyarországi, azon belül a Veszprém megyei boszorkánypereket 20 éve kutatja.

Bővebben...
 

Márton nap a kikötőben (is)

Szent Márton napján, november 11-én új helyszínnel bővült Alsóörs rendkívül színes rendezvénynaptára. A választás a rövid idő alatt elhíresült Alsóörs Marinara esett, és ez nem volt véletlen.

Bővebben...
 

Töklámpások éjszakáján

A világ számos országában él egy ősi kelta hagyomány, amely halloween elnevezéssel jár hódító útján. Az ünneplők sorából nem hiányzik Alsóörs sem.

Bővebben...
 


Oldal: 3 - Összesen: 16

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card