• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Pannon Várszínház támogatása

Tisztelt Színházszerető Barátaink! A Pannon Várszínház társulata nevében segítségért fordulok veszprémi, Veszprém megyei és országos közönségünkhöz.

Bővebben...
 

Idősek segítése

Alsóörs Község Önkormányzata és az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség felajánlja segítségét azon idős lakosainknak, akik más módon a napi bevásárlást nem tudják megoldani!

Bővebben...
 

Telefonos lelkisegély szolgálat

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alsóörsi Irodája telefonos lelkisegély szolgálatot indít a koronavírus járvány idejére 2020. április 6-tól minden alsóörsi és lovasi lakos számára, akinek lelki támogatásra van szüksége.

Bővebben...
 

Kézfertőtlenítőszer igényelhető

Kedves Lakosaink! Folláth Csaba helyi önkormányzati partnerünknek köszönhetően 70%-os HIGIÉNIAI ALKOHOL kézfertőtlenítőszert kaptunk 0.5 literes kiszerelésben. 

Bővebben...
 

BALKOM tájékoztató 2.

Tisztelt Ügyfelek! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. a járvány megelőzése és terjedésének csökkentése érdekében, a szolgáltatás fenntartása érdekében az alábbi tájokzatatót adta ki  

Bővebben...
 

Óvodai beiratás

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 2020 /21-es nevelési évre történő ÓVODAI BEIRATKOZÁS időpontja és eljárásrendje a következők szerint valósul meg a rendkívüli helyzetre való tekintettel:

Bővebben...
 

A Bakony és Balaton Egyesület közleménye

Egyeztetve az Irányító Hatóság munkatársaival, módosul a "Mikrovállalkozások közösségi marketingtevékenységre épülő fejlesztése" című, VP6-19.2.1.-7-4-17 kódszámú felhívásunk.

Bővebben...
 

Hétvégi diszpécservonal 70 éven felüliek számára

Kedves alsóörsi lakosok! A Balatonalmádi Családsegítő Szolgálat vészhelyzetben is folyamatosan működik, az Önök és hozzátartozóik megsegítése és biztonsága érdekében!

Bővebben...
 

ALSÓÖRS - hétvégi tapasztalatok és kérés

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet bevezetése hétvégéjén szinte teljesen kihalt a Balaton part, azonban a mostani hétvégén élénkebb forgalmat lehetett tapasztalni. 

Bővebben...
 

Iskolai beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

Tájékoztatjuk az érintett szülőket, hogy a 2020 /2021. tanévre történő általános iskolai beíratás -a kialakult helyzetre tekintettel- ONLINE módon zajlik.

Ideje: 2020. április 1 (szerda) – április 27. (hétfő)

Bővebben...
 

Új gépjármű az ebédszállításhoz

Önkormányzatunk a kialakult helyzetre felkészülve, új gépjárművet szerezett be, amelynek segítségével idős rászoruló lakosaink részére biztosítjuk az ebédszállítást. 

Bővebben...
 

Készülnek és igényelhetők a lakossági maszkok

A kialakult veszélyhelyzet enyhítésére irányuló önkormányzati intézkedések mellett, a lakosság támogatásából a civil szervezetek is kiveszik a részüket; településünkön ismét példaértékű az összefogás!

Bővebben...
 


Oldal: 3 - Összesen: 17

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card