• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi Praktikum Tár

Tisztelt Olvasóink, engedjék meg, hogy megosszunk Önökkel néhány praktikus információt, amelyek megkönnyíthetik mindennapi életüket, tartózkodásukat településünkön, reményeink szerint hozzájárulnak az eddigi tapasztalatok szerinti, leggyakrabban felmerülő kérdések megválaszolására!

Bővebben...
 

Mobil fogadóóra volt Alsóörsön

A települési önkormányzat tisztségviselői, képviselői mellett az illetékes rendőrkapitányság és a járási hivatal vezetőinek, dolgozóinak is érdeke fűződik ahhoz, hogy minél közvetlenebbül tájékozódjanak az érintett térség lakóit, üdülőtulajdonosait foglalkoztató problémákról.

Bővebben...
 

Májusfa állítása Alsóörsön

Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja kedves vendégeit a „Nyitott Balaton” rendezvénysorozat keretén belül 2016. április 30-án, (szombat) 17.00 órától

Bővebben...
 

Katasztrófavédelem lakossági felhívása!

Lakossági felhívás az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. 

Bővebben...
 

Merse-kút ünneplőben

Alsóörs kedves helye lett a Merse-park, annak északi oldalán bugyog tavasztól-őszig a Merse-kút, ami nevében őrzi  egy 13. századi, itt élt  család emlékét, s egy sokáig fennmaradó dűlő nevét.

Bővebben...
 

Megújulnak a Balaton parti közparkjaink

MEGÚJULNAK A KÖZPARKOK ALSÓÖRS BALATON PARTI RÉSZEIN
Alsóörsön az elmúlt években valamennyi fejlesztésnél komoly szerepet kapott a zöldfelület kiemelt kezelésének szemlélete, amelyet számos elismerés (megyei, térségi és országos) is igazol.

Bővebben...
 

Maradjon Alsóörsön adója 1%-a!

Tisztelettel felkérem, hogy személyi jövedelemadója 1 %-ával támogassa lakóhelyünk fejlődését, közösségi céljaink megvalósítását
az „ALSÓÖRSÉRT KÖZALAPITVÁNY” közhasznú szervezet adószámának – 18923999-1-19 – bevalláson történő megjelölésével!

Bővebben...
 

Plébánia szentelés

Szeles napokkal köszöntött ránk a szelek hónapja, április. Így volt ez ma, 10-én, vasárnap is, borongós, hideg ünnepnek ígérkezett a nap. Ünnep ez az alsóörsi katolikus közösség számára, hiszen az új plébánia épület elkészültével ma került sor annak megáldására.

Bővebben...
 

Költészet napja 2016.

Szeretettel meghívjuk önt és kedves családját költészet napi rendezvényünkre, az alsóörsi művelődési házba, a KÁVÉSZÜNET ZENEKAR élő koncertjére. Alcím: trendhagyó irodalomóra

Időpont: 2016. április 8. (péntek) 18.00 óra.

Bővebben...
 

Locsolóbál 2016.

A szüreti és sportbál mellett településünkön már hagyománya van a húsvéti locsoló bálnak is, melyet idén is húsvét vasárnapján rendeztek meg a művelődési házban. A bálon a jó társaság, és így a jó hangulat is adott volt, melyet a Ritmus-duó együttes igyekezett fokozni.

Bővebben...
 

A VÖRÖSKŐ -könyvbemutató

Alsóörs negyed százada jelentette meg az első könyvet, s azóta folyamatosan elkötelezetten teszi ezt. Sok míves kiadvány sorakozik már a vitrinben, a ma bemutatott könyv is ezt a gyűjteményt fogja gyarapítani.

Bővebben...
 

„1848, TE CSILLAG.....”

1848-ban hasonlóan esős napra ébredtek a magyarok, s azzal a március 15-ével örökre beírták nevüket történelmünkbe a márciusi ifjak. 

Bővebben...
 


Oldal: 26 - Összesen: 29

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card