• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Beszámoló a Nemzeti Regatta vitorlásversenyről

Elődeik örökén - kiválóan szerepelt Alsóörs a Nemzeti Regattán

Június második hétvégéjén Nemzeti Regatta elnevezéssel vitorlásverseny megrendezésére került sor a Balatonon. A jeles eseményről Alsóörs sem hiányozhatott, s ha már indult, nagyszerűen helytállt. A történtekről a csapat egyik tagjával, Both Gáborral beszélgettem.

Bővebben...
 

Egyensúlynap - az érett nőtől a hipnoterápiáig

St. Martin és családja nagy sikert aratott

Június 24 – 26 között második alkalommal adott otthont Alsóörs az Egyensúlynapok elnevezésű rendezvénynek. A három nap történéseiről az ötletgazda, Hoffman Andi rendezvényszervező – térhangoló számol be.

Bővebben...
 

Irodalmi bableves muri 2016.

Alsóörs község Önkormányzata nevében szeretettel hívjuk és várjuk Önt és kedves családját Alsóörsre a 17. alkalommal megrendezésre kerülő Endrődi-Jókai-Mihálkovics irodalmi bableves murira.

Időpont: 2016. július 2. (szombat) 11.00 óra

Bővebben...
 

Kiss-Domonkos Judit és barátai a református templomban

Vonóstrióval kezdődött az évad

Hagyományaihoz híven, Alsóörs ebben az évben is megrendezi nyári komolyzenei hangversenysorozatát. Kiss - Domonkos Judit csellóművésznő – akinek neve fémjelzi ezt a rendezvényt –

Bővebben...
 

Alsóörsi siker a Nemzeti Regatta vitorlásversenyen

Nemzeti Regatta vitorlásverseny Siófokon

2016 a balatoni hajózás éve, melynek méltó megünneplése kiemelkedő fontosságú a Balatoni Hajózási Zrt. számára. A Nemzeti Regatta is ehhez kapcsolódott.

Bővebben...
 

Véget ért a 17. Harley-Open Road

Rendhagyó beszámoló, avagy utószó a nagy fesztiválhoz                                         

Vannak nevek, amelyekhez annyira ismertek, hogy nem szükséges hozzájuk magyarázat. Közéjük tartozik William S. Harley és a Davidson fivéreké is. 

Bővebben...
 

Információs Pont átadása

Szeresd a magyart - új értékkel bővült az alsóörsi strand   

Fontos küldetése lesz ennek az igényesen berendezett faháznak, nem más, mint a magyar termékek megismertetése és népszerűsítése – mondta Alsóörs polgármestere, Hebling Zsolt a községi strandon létesített Információs Pont átadása alkalmából.

Bővebben...
 

Alsóörs Marina, a mi kikötőnk

Nemcsak szépséget képvisel, világszínvonalat is

Ismét új értékkel gazdagodott Alsóörs. Az északi part legkorszerűbb vitorláskikötőjét, amely a kiadott tájékoztató szerint új szintre emeli a balatoni vitorlázást,

Bővebben...
 

Tanévzáró és ballagás 2016.

Tanévzáró és ballagás az Endrődi iskolában

Szombaton, június 18-án ünnepi istentisztelet keretében tartotta idei tanévzáró ünnepségét az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda - Utánpótlásközpont. 

Bővebben...
 

Tanévzáró és ballagás 2016.

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda - Utánpótlásközpont 2016. június 18-án, 9.00 órakor, az alsóörsi református műemlék templomban tartandó tanévzáró ünnepségére, valamint

Bővebben...
 

20 éves az ASE jubileumi rendezvény

Az 1996-ban alakult Alsóörsi Sportegyesület, idén ünnepli 20 éves fennállását, e jeles alkalmat szeretnénk méltóképpen, egy jubileumi program keretében megünnepelni, melyre szeretettel meghívunk mindenkit, aki tevékenyen részt vett az egyesület sikeres működésében!

A rendezvény időpontja: 2016. június 25. (szombat) 17.00 óra
Helyszíne: Alsóörsi Sportcsarnok (Alsóörs, Alkotmány u. 7.)

Bővebben...
 

17. Harley - Open Road Fest

Elérkezett, megkezdődött az idei, immáron 17. Open Road Fest! Élet érzés, örök fiatalság, rock zene, ja és némi lóerő: na ez maga a Harley élmény!

De hogy mi minden is vár a fesztiválon:

Bővebben...
 


Oldal: 26 - Összesen: 30

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card