• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Májusfa állítása Alsóörsön

Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja és várja kedves vendégeit a „Nyitott Balaton” rendezvénysorozat keretén belül 2016. április 30-án, (szombat) 17.00 órától

Bővebben...
 

Plébánia szentelés

Szeles napokkal köszöntött ránk a szelek hónapja, április. Így volt ez ma, 10-én, vasárnap is, borongós, hideg ünnepnek ígérkezett a nap. Ünnep ez az alsóörsi katolikus közösség számára, hiszen az új plébánia épület elkészültével ma került sor annak megáldására.

Bővebben...
 

Katasztrófavédelem lakossági felhívása!

Lakossági felhívás az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. 

Bővebben...
 

Megújulnak a Balaton parti közparkjaink

MEGÚJULNAK A KÖZPARKOK ALSÓÖRS BALATON PARTI RÉSZEIN
Alsóörsön az elmúlt években valamennyi fejlesztésnél komoly szerepet kapott a zöldfelület kiemelt kezelésének szemlélete, amelyet számos elismerés (megyei, térségi és országos) is igazol.

Bővebben...
 

Maradjon Alsóörsön adója 1%-a!

Tisztelettel felkérem, hogy személyi jövedelemadója 1 %-ával támogassa lakóhelyünk fejlődését, közösségi céljaink megvalósítását
az „ALSÓÖRSÉRT KÖZALAPITVÁNY” közhasznú szervezet adószámának – 18923999-1-19 – bevalláson történő megjelölésével!

Bővebben...
 

Húsvéti kút diszítés

Alsóörs Község Önkormányzata szeretettel hívja hívja és várja a "kicsiket és nagyokat"
2016. március 23-án (szerda) 10.00 órára a Merse Leader Kultúrparkba, hogy közösen feldiszítsük húsvétra a Merse-kutat!

Bővebben...
 

„Disznólkodás Alsóörsön” 2016.

Második alkalommal szervezte meg a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület a falusi disznóvágást a faluközpontban március 13-án, vasárnap, egész napos programot kínálva az érdeklődőknek.

Bővebben...
 

Merse-kút ünneplőben

Alsóörs kedves helye lett a Merse-park, annak északi oldalán bugyog tavasztól-őszig a Merse-kút, ami nevében őrzi  egy 13. századi, itt élt  család emlékét, s egy sokáig fennmaradó dűlő nevét.

Bővebben...
 

A VÖRÖSKŐ -könyvbemutató

Alsóörs negyed százada jelentette meg az első könyvet, s azóta folyamatosan elkötelezetten teszi ezt. Sok míves kiadvány sorakozik már a vitrinben, a ma bemutatott könyv is ezt a gyűjteményt fogja gyarapítani.

Bővebben...
 

„1848, TE CSILLAG.....”

1848-ban hasonlóan esős napra ébredtek a magyarok, s azzal a március 15-ével örökre beírták nevüket történelmünkbe a márciusi ifjak. 

Bővebben...
 

Közmeghallgatás 20160310

Március 10-én erre a kettős összejövetelre várták a falu lakosságát. Elfértünk volna még többen is, talán az influenza tartott távol  sokakat a közös ügyektől.
Nyílvános testületi ülésnek minősül a közmeghallgatás, jegyzőkönyv készül  róla, a beszámolókról és a hozzászólásokról egyaránt.

Bővebben...
 

Nőnap Alsóörsön 2016.

A Vöröskereszt helyi szervezésében 15 éve kerül megrendezésre ez a nőket köszöntő rendezvény, mondta Léhner Mária, a szervezet vezetője üdvözlőjében, külön köszöntve dr.Szalai József örökifjú főorvos urat.

Bővebben...
 


Oldal: 28 - Összesen: 30

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card