• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Mozgásélmény szenioroknak

Tájékoztató Mozgásélmény szenioroknak Program. A korona vírus kapcsán bevezetett intézkedések következtében az önkormányzati, iskolai, munkahelyi, és egyéb színterek most olyan újfajta kihívásokkal néznek szembe.

Bővebben...
 

Könyvkölcsönzés karantén idején

Kedves Olvasók! A járványhelyzetre való tekintettel, áthidalva a kényszerű zárva tartást, a következő módon szeretnénk hozzájárulni otthoni kikapcsolódásukhoz, a könyvkölcsönzési kérések átalakulnak online formába.

Bővebben...
 

Anyák napi köszöntő

A kialakult helyzet ellenére az Alsóörsi Napraforgó Óvoda és Bölcsőde nevelőtestülete az édesapákat és a gyermekeket bevonva, meglepetéssel készült az édesanyák köszöntésére.

Bővebben...
 

Rendőrkutyákkal a parton

A balatonfüredi rendőrök szolgálati ebeikkel húsvétkor is járőröztek. Balatonfüred közterületein -évszaktól függetlenül- rendszeresen lehet találkozni a helyi rendőrkapitányság kutyás rendőreivel.

Bővebben...
 

Tájékoztatás „Helyi termelő kereső” felületről

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Hirdetési felülettel segíti a helyi termelőket az Agrárminisztérium és a Nébih. Célja: a nehéz helyzetbe került magyar termelők segítése

Bővebben...
 

Idősek segítése

Alsóörs Község Önkormányzata és az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség felajánlja segítségét azon idős lakosainknak, akik más módon a napi bevásárlást nem tudják megoldani!

Bővebben...
 

Hétvégi diszpécservonal 70 éven felüliek számára

Kedves alsóörsi lakosok! A Balatonalmádi Családsegítő Szolgálat vészhelyzetben is folyamatosan működik, az Önök és hozzátartozóik megsegítése és biztonsága érdekében!

Bővebben...
 

BALKOM májusi tájékoztató

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás aktuális híreiről..

Bővebben...
 

Lakossági élelmiszer szállítás - Halker Kft.

A Halker Kft. a közétkeztetés és a vendéglátás egyik legnagyobb élelmiszer beszállítójaként, a járványügyi helyzetre való tekintettel, magánszemélyek részére élelmiszer kiszállítást vállal!

Rendelés leadás: munkanapokon 8.00 – 14.00 óra között 

Bővebben...
 

Belterületi zöldhulladék szállítás

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. a korábbi felhívásuknak megfelelően az alábbiakban tájékoztatja Önöket az Alsóörs belterületén történő zöldhulladék gyűjtés menetéről.

Időpont: 2020. április 20-24. 

Bővebben...
 

Telefonos lelkisegély szolgálat

A Magyar Református Szeretetszolgálat Alsóörsi Irodája telefonos lelkisegély szolgálatot indít a koronavírus járvány idejére 2020. április 6-tól minden alsóörsi és lovasi lakos számára, akinek lelki támogatásra van szüksége.

Bővebben...
 

ALSÓÖRS - hétvégi tapasztalatok és kérés

A kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet bevezetése hétvégéjén szinte teljesen kihalt a Balaton part, azonban a mostani hétvégén élénkebb forgalmat lehetett tapasztalni. 

Bővebben...
 


Oldal: 5 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card