• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

V. Alsóörsi Horgásznap - beszámoló

Amikor a halaké a főszerep. Népszerűbb az Alsóörsi Horgásznap, mint bármikor!

Bővebben...
 

Ünnepi egyházközségi közgyűlés

Ünnepélyes istentisztelet és közgyűlés keretében lepecsételésre került a felvidéki Somorja város Református Egyházközsége és az Alsóörs-Lovasi Társegyházközség közötti testvér gyülekezeti megállapodás, amelyet ez év áprilisában Somorján írtak alá a lelkészek és gondnokok.

Bővebben...
 

Felhívás halfőző versenyre - V. Alsóörsi Horgásznap

V. Alsóörsi Horgásznap. Együnk halat, finom falat. Alsóörs Község Önkormányzata és a Veszprém Vidéki Horgászegyesület HALFŐZŐ versenyt hirdet!

Időpont: 2019. szeptember 14. (szombat) 08:00 óra
Helyszín: Alsóörsi strand

Bővebben...
 

Búcsú idején

Szeptember első napja és első vasárnapja ebben az esztendőben egy napra esett, a hagyománytisztelő Alsóörs búcsújának ünnepére.

Bővebben...
 

Sétahajózás 2019.

Sétahajózás a Szent Miklós fedélzetén. Augusztus végén ismét sétahajózásra invitálta az önkormányzat a település lakóit s a még itt tartózkodó nyaralókat.

Bővebben...
 

Újabb élmény a Zene szentélyében

Augusztus 25-én, szombaton Kertesi Ingrid operaénekes, Kiss-Domonkos Judit gordonkaművész és Kéry Tamás zongoraművész volt Alsóörs vendége a "Zene szentélye" elnevezésű komolyzenei hangversenysorozat zárórendezvényén.

Bővebben...
 

Közelkép -beszélgetés Teleki Gergő zongoraművésszel

Augusztus 14-én újabb állomásához érkezett az alsóörsi református templom A zene szentélye elnevezésű komolyzenei hangversenysorozata.

Bővebben...
 

Tájékoztató a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központról

Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (továbbiakban: NTAK) bevezetéséről szóló tájékoztató

Bővebben...
 

Tanévnyitó 2019.

Szeptember van, megkezdődött az új tanévA jeles eseményre ünnepi istentisztelet keretében került sor szeptember elsején, vasárnap délután a református templomot zsúfolásig megtöltő, diákokból, nevelőkből, szülőkből és vendégekből álló sokaság részvételével.

Bővebben...
 

HVB ülés 2019.09.09

Értesítjük a Tisztelt lakosságot, hogy az Alsóörsi Helyi Választási Bizottság soron következő ülését, az Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében tartja.

Időpont: 2019. szeptember 9. (hétfő) 16.00 óra
Helyszín: Alsóörsi Közös Önkormányzati Hivatal

Bővebben...
 

Jubileumi nyárbúcsúztató

Huszonöt éve búcsúztatja a nyarat a maga különleges módján az alsóörsi fesztivál, hiszen egyben marasztalja is. A község legnagyobb szabású rendezvénye az idők során egyre népszerűbbé vált, az ünneplők száma évről – évre nő.

Bővebben...
 

XII. Zorall Sörolimpia

2019-ben is mindenkit vár a Balaton parton, hazánk egyik legbarátságosabb, legcsaládiasabb fesztiválja! Sör, Sport, Szerelem és Rock'n' Roll! 4 nap, Alsóörsön, a XII. Zorall Sörolimpián!

Időpont: 2019. augusztus 21-24. (szerda-szombat) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 


Oldal: 5 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card