• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

III. Veterán autós túra felvonulása

A Tabu OldTimer Kupa vitorlásverseny prológja, a III. Veterán autós túra a Balatonon. Balatonfüred-Tihany-Dörgicse-Alsóörs-Balatonkenese útvonalon..

Időpont: 2019. augusztus 16. (péntek) 16.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Sirály Park

Bővebben...
 

Meghívó komolyzenei hangversenyre

Sok szeretettel várjuk a zene kedvelőit "A zene szentélye" elnevezésű komolyzenei hangversenysorozat zárórendezvényére, szombat este kerül sor a református templomban.

Időpont: 2019. augusztus 24. (szombat) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Református templom

Bővebben...
 

Csinibaba az alsóörsi strandon

Percekig zúgott a vastaps. A Pannon Várszínház művészei oly hitelesen vezették vissza nézőiket a ’60-as évek világába,

Bővebben...
 

Alsóörsi Festőörs kiállítása

Méltó módon emlékezett elhunyt mesterére, Horváth Lajos festőművészre az Alsóörsi Festőörsbe tömörült alkotók nagy családja: a Török Ház augusztus 3-án megnyílt új kiállítása az ő emlékét idézi.

Bővebben...
 

Társat kapott Fat Boy - A szabadság vándorai

A Harley-Davidson Open Road Fest kiváló alkalom volt arra, hogy egy fiatal fafaragóművész, Gráborecz István létrehozzon egy teljesen egyedi alkotást, kézzelfogható közelségbe hozva a motorozás szerelmeseire jellemző szabadság életérzését. 

Bővebben...
 

Kalóz Kaland, avagy példabeszéd a szeretetről

Újabb élménnyel teszi felejthetetlené az alsóörsi nyarat a jövő színházlátogatói számára a Pannon Várszínház: júliusban és augusztusan összesen öt alkalommal mutatják be a strandszínházban a Kalóz Kaland című mesejátékot.

Bővebben...
 

A Mendelssohn Kamarazenekar hangversenyéről

A művelődési ház és a Községháza közötti átriumba hívták és várták a szervezők július 20-án mindazokat, akik szerettek volna egy kellemes nyári estét eltölteni a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar és az általuk megidézett világhírű komponisták társaságában. 

Bővebben...
 

Pannon Várszínház - Csinibaba

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Pannon Várszínház előadásában bemutatásra kerülő, Csinibaba című, zenés-táncos előadásra!

Időpont: 2019. augusztus 10. (szombat) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörs - Strandszínház

Bővebben...
 

Lukács Péter és Dani Imre hangversenyéről.

Meseképek a zene nyelvén. Alsóörs református műemléktemploma augusztus 3-án ismét egy nagyszerű hangverseny színhelye volt.

Bővebben...
 

Szabadtéri Műváz-Mozi 201907

Filmbarátok, filmkedvelők figyelmébe, közkívánatra újra szabadtéri mozi: a Mamma mia 2. című filmet vetítjük a Merse-parkban! 

Időpontok: 2019. július 31. (szerda) 21.00 óra
Helyszín: Merse-park

Bővebben...
 

Adománykoordinációs pont Alsóörsön

Az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség istentiszteletén adott tájékoztatást július 28-án, a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány arról, hogy adománykoordinációs pontot hoz létre Alsóörsön.

Bővebben...
 

Beszámoló az V. Alsóörsi Sörfesztiválról

A sör filozófiája. Miként az utóbbi öt évben minden alkalommal, az idén is megnyitotta kapuit vendégei előtt az Alsóörsi Sörfesztivál. A sokak által várt eseményre július 10 – 14 között a Sirály parkban került sor.

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card