• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

BALKOM tájékoztató 2.

Tisztelt Ügyfelek! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. a járvány megelőzése és terjedésének csökkentése érdekében, a szolgáltatás fenntartása érdekében az alábbi tájokzatatót adta ki  

Bővebben...
 

Óvodai beiratás

Tisztelt Szülők! Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a 2020 /21-es nevelési évre történő ÓVODAI BEIRATKOZÁS időpontja és eljárásrendje a következők szerint valósul meg a rendkívüli helyzetre való tekintettel:

Bővebben...
 

Új gépjármű az ebédszállításhoz

Önkormányzatunk a kialakult helyzetre felkészülve, új gépjárművet szerezett be, amelynek segítségével idős rászoruló lakosaink részére biztosítjuk az ebédszállítást. 

Bővebben...
 

Készülnek és igényelhetők a lakossági maszkok

A kialakult veszélyhelyzet enyhítésére irányuló önkormányzati intézkedések mellett, a lakosság támogatásából a civil szervezetek is kiveszik a részüket; településünkön ismét példaértékű az összefogás!

Bővebben...
 

BALKOM közlemény

Tisztelt Ügyfelek! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. figyelembe véve a jelenlegi járványügyi helyzetet, a személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2020. március 16-tól visszavonásig szünetelteti. 

Bővebben...
 

Polgármesteri utasítás 2.

HEBLING ZSOLT Alsóörs Község polgármestereként, a Kormány által elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében 2020. március 18. napjától a következő intézkedéseket rendelem el településünkön:

Bővebben...
 

Mit tehetünk a koronavírus terjedésének megelőzéséért?

Mit tehetünk a koronavírus terjedésének megelőzéséért - a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának tanácsai. A segítő szándék jegyében, az alábbi ajánlásokkal szeretnék segíteni a közösségeinket.

Bővebben...
 

A Bakony és Balaton Egyesület közleménye

Egyeztetve az Irányító Hatóság munkatársaival, módosul a "Mikrovállalkozások közösségi marketingtevékenységre épülő fejlesztése" című, VP6-19.2.1.-7-4-17 kódszámú felhívásunk.

Bővebben...
 

Polgármesteri utasítás 3.

HEBLING ZSOLT Alsóörs Község polgármestereként a Kormány által elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében 2020. március 26. napjától a következő intézkedéseket rendelem el településünkön: III. számú aktualizált utasítás

Bővebben...
 

Most lenne 95 éves Szoboszlay Sándor

Szoboszlay Sándor feledhetetlen színészóriásra emlékezünk, aki március 22-én, vasárnap lett volna 95 éves.

Bővebben...
 

Northside Hotel ételszállítás

Tisztelt Alsóörsiek! A jelenleg kialakult helyzetre tekintettel, a Northside Hotelből PIZZÁK 30% kedvezménnyel, díjmentesen HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL rendelhetők!

Időpont: 2020. március 21-től (szombattól)

Bővebben...
 

Koronavírus - önkormányzati segítségnyújtás

Tisztelt Lakosaink! Kérjük, hogy amennyiben koronavírus fertőzés szempontjából kiemelt kockázatú területen jártak, esetleg bizonyítottan koronavírus fertőzéssel diagnosztizált személlyel kerültek kapcsolatba, légiközlekedéssel utaztak, kérjük, hogy az alábbi tájékoztatóban foglaltak szerint eljárni szíveskedjenek!

Bővebben...
 


Oldal: 6 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card