• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

A megye nyugdíjasait köszöntötte Alsóörs

 A megye nyugdíjasait köszöntötte Alsóörs az idősek világnapján, melyen Hebling Zsolt „Idősbarát polgármester” címet kapott. A jeles eseményre november 8-án került sor.

Bővebben...
 

Márton-napi lámpás felvonulás

Alsóörs Marina kikötő ismét megrendezi a Márton Napi lámpás felvonulást a kikötőbe, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak

Időpont: 2019. november 11. (hétfő) 17.00 óra
Helyszínek: Eötvös Károly Művelődési Ház -  Alsóörs Marina

Bővebben...
 

Márton-napi vigasság 2019.

Márton-napi vigasság keretében libalakomával, színes programokkal, borkostolóval és az elmaradhatatlan bállal várjuk kedves vendégeinket Alsóörsön. MINDEN JEGY ELKELT!

Időpont: 2019. november 9. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Töklámpások készültek

Jó néhány éve kezdődött, hogy október végén ismét töklámpások világítanak szerte a faluban. Igaz, idegenből származó divat keltette életre a régi kelta szokást, amivel az ártó szellemeket akarták elűzni az emberek a fény erejével.

Bővebben...
 

A "Tündér Ujjak" kiállításáról

Hat éve működik Tarnai Viktória vezetésével a Tündér Ujjak Klub. Az ujjak tulajdonosai minden héten összejönnek szerdánként a művelődési házban.

Bővebben...
 

Közelkép Hebling Zsoltról, Alsóörs régi – új polgármesteréről

Az október 13-án lezajlott önkormányzati választás során Hebling Zsolt, Alsóörs hivatalban lévő polgármestere ötödik alkalommal kapott felhatalmazást arra, hogy képviselő-testülete élén, a község első embereként folytassa évtizedekkel ezelőtt megkezdett munkáját. Ebből az alkalomból beszélgettünk, nem éppen a megszokott módon.

Bővebben...
 

Megalakult Alsóörs képviselő-testülete

A feladatok újak, az összetétel a régi. Ünnepi esemény színhelye volt 2019. október 17-én délután az Eötvös Károly Művelődési Ház nagyterme: megtartotta alakuló testületi ülését Alsóörs megválasztott képviselőtestülete.

Bővebben...
 

Vízparti területek szabályozása - teadélután

Tematikus teadélután színhelye volt november 5-én az alsóörsi művelődési ház. Az asztalokra nemcsak tea és pogácsa került, hanem egy fontos közérdekű téma, Alsóörs partjainak területszabályzása is.

Bővebben...
 

Október a látás hónapja

A LÁTÁS HÓNAPJÁRA, avagy pillantás lelkünk tükrébe. A Magyar Látszerész Szövetség évente megrendezése kerülő kampánya alkalmából kerestem fel Dr. Bíró Andrást,

Bővebben...
 

Tündér Ujjak Klub kiállítása

Az alsóörsi Tündér Ujjak Klub tagjai ismét bemutatják Önöknek az idei évben készített alkotásaikat. Sol szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállítás megnyitójára.

Időpont: 2019. október 25. (péntek) 17.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Ünnep három tételben: 1956-ra emlékeztünk

Három helyszínen hajtott fejet Alsóörs az 1956-os forradalom és szabadságharc eszmeisége, hősei és mártírjai előtt: az Eötvös Károly Művelődési Házban, a Szabadság téren álló emlékkőnél és Valahol Európában.

Bővebben...
 

ANYPE októberi előadásairól

Gyóni Gézáról, a költőről, valamint nyelvünkről és kultúránkról. Toldi Éva tanár, újságíró, két héttel később pedig Balázs Géza egyetemi tanár, néprajzkutató, nyelvész volt az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület vendége a művelődési ház színháztermében.

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 18

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card