• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Arcélek a víztükörben - könyvbemutató

 Alsóörs Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját Novák Edit - Somorjai Horváth Piroska: ARCÉLEK A VÍZTÜKÖRBEN Endrődi Sándor és dr. Mihálkovics Tivadar emlékére című könyvének bemutatójára

Időpont: 2019. június 28. (péntek) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház 

Bővebben...
 

Szent Iván éjszakája Alsóörsön

Szent Iván éjszakája rendhagyóan. Nem így terveztük. A Művház- Csapat és az est főszereplője, Cseke Szabolcs nagyszerű koreográfiával készült, ám az időjárás közbeszólt. Azért a végeredmény így is dicséretes.

Bővebben...
 

Évadnyitó a Swing-swing együttessel

Vadonatúj műsorral, ám a régi szeretettel érkezett Alsóörsre június 15-én a Swing-swing együttes, hogy igényes műsorával újabb kellemes estét szerezzen híveinek. A publikum hálája nem maradt el.

Bővebben...
 

Alsóörs az ország legsportosabb községe!

Az 1500-2999 fő közötti lélekszámú települések csoportjában Alsóörs érdemelte ki az első helyet a helyi lakosság közös aktivitása alapján! 

Bővebben...
 

Everness Fesztivál 2019.

Ismét az alsóörsi Pelso Camping ad otthont Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiváljának, az Everness Fesztiválnak. Melyet 7. alkalommal ünnepelünk  a Balaton partján,  

Időpont: 2019. június 19 - 24. (szerda-hétfő)
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Nemzeti Regatta 2019.

A Balatoni Hajózási Zrt. a társszervezők közreműködésével és a támogatók jóvoltából negyedik alkalommal rendezte meg Siófokon a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját

Bővebben...
 

Olasz romantikus est volt Alsóörsön

Olasz est Alsóörsön a romantika jegyében. Pünkösd előestéjén, június 8-án mozgalmas program várta Alsóörsön a kultúra iránt érdeklődőket. 

Bővebben...
 

Tanévzáró és ballagás az alsóörsi iskolában

Eredményes évet zárt az idén is az Endrődi Sándor Református Általános Iskola és Kézilabda-Utánpótlásközpont. Az évzáróra és a végősök búcsújára június 15-én került sor.

Bővebben...
 

Ballagó diákjaink a Községházán

 A végzős nyolcadikos diákjaink, idén is látogatást tettek a községházán, ahol köszönetüket is kifejezve, búcsút vettek a község vezetőitől.

Bővebben...
 

Pálffy Károly kiállításával nyitott a Török-ház

Mostanában sokan az önkifejezést tartják a legfontosabbnak, énjüket szeretnék megmutatni a világnak. Én viszont mondani akarok valamit azokról a dolgokról, amit szépnek, jónak találok magam körül – vallja Pálffy Károly balatonfüredi festőművész.

Bővebben...
 

Ez volt az idei Harley...

Az alsóörsi motorosfesztivál születésnapjára. Ha nem éreznénk jól magunkat, ha nem lennénk elégedettek a programmal, ha nem élhetnénk meg azt a nagyszerű életérzést, amit ez a fesztivál nyújt, nem jönnénk el évről évre – mondta a felvonulók egyike, miközben társai élénken helyeseltek.

Bővebben...
 

Gyermekek kiállítása

Minden gyerek művésznek születik - kiállítás a művelődési házban. Május utolsó napján meglepetéssel szolgált látogatóinak a művelődés hazai otthona: az Endrődi iskola művészeti szakkörének tagjai mutatkoztak be, nem is akárhogyan.

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card