• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

II. Veszprém Megyei Értékünnep

Sok szerettetl várunk minden érdeklődőt a II. VESZPRÉM MEGYEI ÉRTÉKÜNNEP jegyében megrendezésre kerülö, szakmai konferenciára!

Időpont: 2017. november 24. (péntek) 13.00 óra 
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési ház
(Alsóörs, Endrődi S. u. 49.)

Bővebben...
 

Fagykár elleni védekezés - lakossági tájékozató

Tudta Ön, hogy a vízmérő elfagyások többsége a nem kell gondosság miatt következik be? A DRV Zrt. felhívja a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy a szolgáltatási területén az elmúlt években a téli hideg időjárás miatt jelentős számú mérőelfagyás történt. 

Bővebben...
 

Virtuális találkozás Széchenyi gróffal

Csinosítottuk értelminket

Jobb „idegenvezetőt” el sem tudok képzelni, mint amilyen az ANYP vendége, dr. Cserkúti László Gábor, a Széchenyi Társaság alelnöke volt. Már akkor érezte az ember a történelmi levegőt, amikor belépett a terembe.

Bővebben...
 

Tündér Ujjak Klub kiállítása

A Tündér Ujjak Klub tagjai nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt kiállításuk megnyitójára! A kiállításon közel 20 alkotó több mint 200 alkotása tekinthető meg.

Időpont: 2017. november 25. (szombat) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Az Alsóörsi Csipkeműhely jubileumáról

Csipkébe verve

Az a hagyomány, melyet őseinktől örököltünk és joggal birtokolunk, az egész emberiség számára közös. A vele való bánás szolgálat” – idézte Pap Gábor szavait Szuper Miklósné Bohus Judit november 17-én azon az ünnepségen, amelyen az általa vezetett Alsóörsi Csipkeműhely fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte.

Bővebben...
 

Márton-nap Alsóörsön

Már a hegyközség is megünnepelte

Az alsóörsi novemberek kiemelkedő eseménye az a vacsorával egybekötött műsoros est, az újbor megáldásának ünnepe, melynek során Tours jóságos püspökére, Szent Mártonra és a névünnepéhez kapcsolódó hagyományokra emlékezünk. 

Bővebben...
 

A kézhez vett gyémántdiploma

Gyémántdiplomával a zsebben

Lechner Istvánné Sándor Ilona, az alsóörsi Endrődi iskola nyugalmazott igazgatóhelyettese nagyon boldog. Jó oka van rá: hatvan évvel ezelőtt lépett át az iskolapadból a nagybetűs Életbe.

Bővebben...
 

Az egyenlő bánásmód - mindenkit megillet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság  (EBH) feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése. Forduljon a Veszprém megyei ügyfélszolgálatához, ha hátrányos megkülönböztetés éri:

Bővebben...
 

"Széchenyi üzenete a mának"

Az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület meghívására dr.Cserháti László Gábor, a Széchenyi Társaság alelnöke tart előadást "Széchenyi üzenete a mának" címmel. Az előadást Széchenyi-relikvia kiállítás kíséri.

Időpont: 2017. november 20. (hétfő) 16.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési ház

Bővebben...
 

Zöldhulladék gyűjtés Alsóörs Szőlőhegyen

Tisztelt Külterületi Ingatlantulajdonos!

Az akció keretében a BALKOM Kommunális Szolgáltató Kft. Alsóörs külterületén, a Szőlőhegyen ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉST szervez!

Időpont külterületen: 2017. november 18-19. (szombat-vasárnap)
Hulladék begyűjtése: 2017. november 20. (hétfő)

Bővebben...
 

Alsóörsi íjász sikerek

Terepen is, teremben is remekelnek az alsóörsi íjászok

Még véget sem ért az alsóörsi íjászok számára oly sikeres évad, máris arra készülnek, hogy a jövő évi kihívásoknak ugyanolyan magas szinten tudjanak eleget tenni, ahogy azt tőlük hosszú évek óta megszoktuk. 

Bővebben...
 

BKKKE pályázati tallózó

Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület mikrovállalkozások fejlesztési lehetőséggel kapcsolatos fórumokat és mikro worshopokat szervez!

Bővebben...
 


Oldal: 8 - Összesen: 30

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card