• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Oláh Ibolya alsóörsi fellépéséről

Kinyílott az Ibolyavirág-szál... November 16-án, szombaton nagysikerű koncertet adott Oláh Ibolya énekesnő az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házban.

Bővebben...
 

Sikeres évet zár a Sirály dalkör

Bár még nincs vége az évnek, és a kórusra is várnak még feladatok, az már megállapítható, hogy az alsóörsi Sirály Nyugdíjas Közhasznú Egyesület Aranypáva-díjjal kitűntetett dalköre az előző évekhez hasonlóan, az idén is sikeres évet zár.

Bővebben...
 

Gershwinre várva – dr. M.Tóth Antal estjéről

Az Alsóörsi Nyugdíjas Polgári Egyesület tagjai kéthetenként találkoznak. Programjuk változatos, közülük dr. M. Tóth Antal zenetörténeti előadásai mindig ünnepnapnak számítanak.

Bővebben...
 

A magyar nyelv napjára

Százhetvenöt évvel ezelőtt, 1844-ben nyilvánították hivatalos államnyelvvé a magyart. Erre a rendkívüli jelentőséggel bíró eseményre emlékezünk november 13- án, a magyar nyelv napján.

Bővebben...
 

Gondolatok Szent Márton napján

Az Eötvös Károly Művelődési Ház ajtaján plakát: Szent Márton - nap közeleg, jeles esemény az alsóörsi rendezvények sorában. A meghívón napok óta kiegészítő információ: Minden jegy elkelt. És ez így megy évről évre.

Bővebben...
 

A megye nyugdíjasait köszöntötte Alsóörs

 A megye nyugdíjasait köszöntötte Alsóörs az idősek világnapján, melyen Hebling Zsolt „Idősbarát polgármester” címet kapott. A jeles eseményre november 8-án került sor.

Bővebben...
 

Márton-napi vigasság 2019.

Márton-napi vigasság keretében libalakomával, színes programokkal, borkostolóval és az elmaradhatatlan bállal várjuk kedves vendégeinket Alsóörsön. MINDEN JEGY ELKELT!

Időpont: 2019. november 9. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Lámpás felvonulás Alsóörsön

Második alkalommal rendezett lámpás felvonulást november 11-én, Márton - napján az Alsóörs Marina kikötő a középkor egyik legnépszerűbb szentje, Márton tiszteletére. Az eseményből hagyományt kívánnak teremteni.

Bővebben...
 

Nyitragerencséri buszbaleset

Mély megdöbbenéssel értesültünk a felfoghatatlan, szomorú hírről, hogy tegnap tragikus buszbaleset történt testvér régiónkban, Nyitragerencsér közigazgatási területén.

Bővebben...
 

Oláh Ibolya - Ibolyántúl előadói estje

Sok szeretettel várjuk Oláh Ibolya - Ibolyántúl című előadói estjére, mely egy csendes feltárulkozás az énekesnő saját, zongorára hangszerelt dalain keresztül. 

Időpont: 2019. november 16. (szombat) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

Bővebben...
 

Márton-napi lámpás felvonulás

Alsóörs Marina kikötő ismét megrendezi a Márton Napi lámpás felvonulást a kikötőbe, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak

Időpont: 2019. november 11. (hétfő) 17.00 óra
Helyszínek: Eötvös Károly Művelődési Ház -  Alsóörs Marina

Bővebben...
 

Vízparti területek szabályozása - teadélután

Tematikus teadélután színhelye volt november 5-én az alsóörsi művelődési ház. Az asztalokra nemcsak tea és pogácsa került, hanem egy fontos közérdekű téma, Alsóörs partjainak területszabályzása is.

Bővebben...
 


Oldal: 9 - Összesen: 17

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card