• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Izzott a XX. Harley-Davidson Open Road Fest

Szerdán 20. alkalommal tárta ki a kapuit a Harley-Davidson Open Road Fest, hogy a motorok, a zene és szabadság szerelmeseivel együtt indítsuk be a szezont! A jubileumi fesztivál tiszteletére ma este, (06.08) tűzijáték is lesz!

Bővebben...
 

"Menaságra repülj" - filmbemutató

Minden érdeklődőt szeretettel várunk Faragó Annamária: "Menaságra repülj", egy kis székely faluról szóló dokumentumfilmjének bemutatójára! Vendégünk lesz maga a filmrendező, aki nem csak a filmről, de a témába vágó más érdekességekről is beszél majd!

Időpont: 2019, június 4. (kedd) 16.30
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

 

Megyei nyugdíjas majális

Nem csak a húszéveseké a világ. Negyedik alkalommal gyűltek össze, május 30-án a Veszprém megyei nyugdíjas klubok tagjai az alsóörsi sportcsarnokban.

Bővebben...
 

Kiállítás megnyitó

Szeretettel várjuk tanév végi kiállításunkra, ahol az Endrődi Sándor Általános Iskola művészetis tanulóinak munkáiból látható válogatás.
Időpont: 2019. május 31. (péntek) 18.00 óra
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

 

Hősök Vasárnapja 2019.

Május utolsó vasárnapja a HŐSÖK VASÁRNAPJA. Hagyomány Alsóörsön, hogy a református templom falán található első és második világháborús hőseink márványtábláját megkoszorúzzuk. 

 

Bővebben...
 

Gyereknap az alsóörsi strandon

Kitűnő idő, verőfényes napsütés és rengeteg program várta a gyermekeket a községi strandon. A szépszámú érdeklődő megtekinthette a János Vitéz c. mesejátékot vagy a freestyle focibemutatót, kipróbálhatta az ugrálóvárakat, a vízi dodgemet. 

Bővebben...
 

Falunap - kilencedszer

Az elmúlt időszak szeles, csapadékos időjárása nem sok jóval kecsegtetett a szombati falunapra. Ám megtörtént a csoda: napsütéses reggelre ébredtünk, s egész nap élvezhettük a ragyogó, nyárias meleget. 

Bővebben...
 

Csipkeműhely nyári tábor 2019.

Az Alsóörsi Csipkeműhely kezdő és haladó csipkeverő nyári tábort szervez Alsóörsön, maximum 30 fő részére. Táborunk elsődleges célja a népi hagyományaink továbbéltetése a csipkeverés vonalában.

Időpont: 2019. június 23-27. 9:00–16:00 óra között
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház (Endrődi S. u. 49.)

Bővebben...
 

XX. Open Road Fest 2019.

Harley-Davidson Open Road Fest 2019. Önfeledt együttlét kétkeréken, üvöltő rockzene a színpadokon és kőkemény motorosok találkozása Alsóörsön, a jubileumi XX. Open Road Festen.

Időpont: 2019. június 5-9. (szerda-vasárnap) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Bővebben...
 

Kihívás Napja 2019.

Mutassunk példát, tegyünk magunkért, a környezetünkért! Egy döntés, egy nap, egy összefogás, 15 perc mozgás: Kihívás Napja 2019.

Időpont: 2019. május 29. (szerda)
Helyszín: Alsóörs

Bővebben...
 

EP Választás 2019.

Befejeződött a 2019. évi Európai Parlamenti Választás.
Negyedik alkalommal választottunk Magyarországon EP-képviselőket.

EREDMÉNYEK

Bővebben...
 

2019. évi határszemle ellenőrzések

Az Agrárminisztérium (AM) felhívja az ingatlantulajdonosok és a földhasználók figyelmét arra, hogy az AM Földügyi és Térinformatikai Főosztálya elrendelte a 2019. évi határszemle ellenőrzések végrehajtását.
Időpont: 2019. június 1. – szeptember 30.

Bővebben...
 


Oldal: 9 - Összesen: 17

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card