• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

2018. augusztus 20.

Alsóörsön, 2018. augusztus 20-án. Nemzeti ünnepünk volt az idei Alsóörsi Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál zárónapja. A jeles eseményre méltó módon emlékeztünk.

Bővebben...
 

Az első magyar rock-musical születésnapjára

Remekelt a Pannon VárszínházBemutatójának 45. évfordulója alkalmából sajátos ajándékkal lepte meg híveit a Pannon Várszínház: színre vitte a jubiláló darabot, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című rock-musicalt, hazánkban az elsőt ebben a műfajban.

Bővebben...
 

Beszámoló a Nyárbúcsúztató fesztiválról

Fesztiválnapló. Öt, eseményekkel és élményekkel gazdag nap után, augusztus 20-án véget ért az Alsóörsi Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál

Bővebben...
 

Rajztábor korhatár nélkül

Az elmúlt évi gyermektábor sikere után az idén korhatár nélkül nyitotta meg kapuit a Török-ház mindazok előtt, akik a képzőművészet szépségei iránt érdeklődve a nyár egy részét hasznosan kívánták tölteni.

Bővebben...
 

Megnyitotta kapuit a község legújabb üzlete

Alsóörs Patinása. Néhány nappal ezelőtt üde színfolttal gazdagodott az ezerarcú Alsóörs: megnyitotta kapuit a község legújabb üzlete, a Patinás.

Bővebben...
 

Veszprémvidéki Horgász Egyesület születésnapja

2018. július 28-án megalakulásnak 70. évfordulóját ünnepelte a Veszprémvidéki Horgász Egyesület. Az ünnepi megemlékezésre az alsóörsi művelődési házban került sor.

Bővebben...
 

Vivat Bacchus

Borkóstoló a Vivat Bacchus! énekegyüttesselJúlius 27-én este vidám hangulat uralkodott az alsóörsi Eötvös Károly Művelődési Házban. Bacchus, a szőlő, a bor, a mámor római istenének követei jártak nálunk.

Bővebben...
 

Jazz-Móló a Swing-swing együttessel

Ismét jazz klasszikusok, könnyű nyári zenefolyam a Swing-swing együttessel, ez jellemezte az együttes szombat esti fellépését.

Bővebben...
 

Az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület kiállításáról

A Mester és tanítványai. Augusztus 4-én rendezte meg szokásos éves kiállítását a Török-házban az Alsóörsi Képzőművészeti Egyesület.

Bővebben...
 

Az egyenlő bánásmód - mindenkit megillet!

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság  (EBH) feladata a diszkriminációval okozott jogsértések kivizsgálása és megszüntetése. Forduljon a Veszprém megyei ügyfélszolgálatához, ha hátrányos megkülönböztetés éri:

Bővebben...
 

Alsóörsi vitorlázás

Hazai vizeken - Alsóörs is bekapcsolódott a vitorláséletbeAz elmúlt napokban több kiemelkedő sporteseménynek adott otthont a Balaton, ezen belül Alsóörs. 

Bővebben...
 

Nagy siker volt: A Pál utcai fiúk

Újra itt jártak a Pál utcai fiúk. Július 21-én, szombaton mutatta be a Pannon Várszínház társulata, a már tavaly is nagy sikert aratott produkcióját, a Pál utcai fiúkat. 

Bővebben...
 


Oldal: 9 - Összesen: 16

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik