• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Íjász évzáró 2013.

Nyomtatás

2013-ban az íjász szakosztály versenyzői ismét kiváló eredményeket értek el. Összesen 41 alkalommal állak íjászaink a lőlapok elé, hogy bizonyítsák tudásukat.

Budapest Bajnokságon, Országos Bajnokságokon ( terem és pálya ), Nemzetközi Para Íjász versenyen, Diákolimpián, Suli Íjász Bajnokságon és több minősítő versenyen. Ezekről a megmérettetésekről 76 arany, 33 ezüst és 21 bronz érmet sikerült nyerni versenyzőinknek. Az imént említett öt komolyabb versenyről hat tagunk 8 arany és 1 ezüst éremmel lett gazdagabb.

Négy tagunk büszkélkedhet Országos Bajnoki címmel, ketten OB második helyezettek és szintén ketten OB harmadik helyezést értek el. Egy versenyzőnk nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan a legfényesebb éremmel tért haza. Ezeken az eredményeken kívül van számtalan negyedik, ötödik és hatodik helyezésünk is.

Ebben az évben rendeztünk kettő teremversenyt, három terepversenyt és a Suli Íjász Bajnokság régiós pályaversenyét, valamint az íjásztábort immár negyedik alkalommal.

Köszönjük a munkánk, sikereink eredményességét mindazoknak, akik segítettek bennünket abban, hogy elértük a kitűzött céljainkat.: Sportegyesület, Önkormányzat, Temüsz, Polgárőrség, Óvoda, Aréna Pizzéria és Halász Attila vállalkozó.

A következő évben is ezeket a célokat tűzzük ki magunk elé és remélem, semmivel nem lesz rosszabb eredményünk. Mi, íjászok mindent megteszünk az újabb sikerekért.

Molnár Ferenc szakosztály vezető.
 

Módosítás: ( 2014. január 06. hétfő, 13:46 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card