• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

16. Harley-Davidson sajtótájékoztató

Nyomtatás

Régi motorosokkal, zenészekkel és egy vetélkedővel zajlott a 16. Harley-Davidson Open Road Fest sajtótájékoztatója

A részletes zenei program: Ide kettintva megtekinthető

Az eseményen bemutatásra került az idei fesztiválok legnagyobb nyereménye, a Harley-n debütáló Kapszula Hotel és az új fesztiválprogram.
A sajtótájékoztatón részt vett Hebling Zsolt - Alsóörs polgármestere, Czeglédy Ákos - Paloznak polgármestere, Dobai Attila  - a fesztivál igazgatója, továbbá a fellépő zenekarok képviselői közül Pataky Attila  -EDDA Művek, Kiss „Endi” - Hooligans, Kalmár László - Ganxsta Zolee és a Kartel és Vajda „SÓDER” Péter - Kowalsky meg a Vega együttesekből.

Elhangzott, hogy idén számos újdonság színesíti az Open Road Fest eseménysorozatát. A fesztiválon debütál a Kapszula Hotel, ami egy légkondicionált alvófülke, amely kifejezetten arra lett tervezve, hogy viszonylag kis helyet foglalva a fesztiválokon, sok embernek nyújtsa azt a lehetőséget, hogy ne kelljen elhagynia a helyszínt épp akkor, amikor a legjobban érzi magát, vagy ne kelljen éjszaka autóba ülnie. A szervezők arról is gondoskodtak, hogy a fesztivál időjárása online is követhető legyen egy, a helyszínre telepített időjárás-állomás segítségével. A belépőjegyként is szolgáló okos karszalaggal pedig nem csak játszani, de fizetni is lehet a fesztivál területén.

A zenekarok rövid felszólalásából kiderült, milyen újdonságokkal készülnek a fesztiválra. „Nagy megtiszteltetésnek tartjuk, hogy egy színpadon, egy estén zenélhetünk a Europe-al, aki a zenekar gyerekkori kedvence.” – nyilatkozta Endi, a Hooligans dobosa.

Dobai Attila, a fesztivál igazgatója, a tájékoztatón beszélt a nyereményjátékról, és végül bemutatta a főnyereményt: a Harley-Davidson Street 750-et. Mindenkit azzal biztatott, hogy vegyen részt a nyereményjátékban, mert mindegy mivel érkezik, lehet, hogy egy Harleyval távozik.

 

Módosítás: ( 2015. június 18. csütörtök, 22:07 )  

Praktikumtár

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Balaton Best Card