• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Csípőszúnyog gyérítés

Nyomtatás

Magyarország területén ismét elrendelték a csípőszúnyog gyérítéstföldi kémiai irtás során felhasznált szerek kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítják el, a szereknek a környezetre nincs káros hatása!

Időpont: 2017. július 11. (kedd). az esti napnyugta utáni időszakban.
Helyszín: Alsóörs község egész területe

Tartalék időpontok:  2017. július 12-13az esti napnyugta utáni időszakban.

A szúnyoggyérítések koordinálásával Magyarország KormányaBM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központját bízta meg, aki a szervezésre és lebonyolításra a PMG Szúnyogkontroll Konzorciumot, mint kivitelezőt és a Pannon-Bio-Kalibra Konzorciumot, mint szakértőt választották ki.

A gyérítés földi és légi biológiai módszerekkel valamint földi és légi kémiai módszerekkel a szakértők által meghatározott területeken kell elvégezni. A biológiai gyérítés nem igényel különösebb bejelentést. Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással. A földi irtás során felhasznált készítmények: Coratrin, Mosquitox Fog. A légi kémiai kezelés során CORATRIN, AQUA K-OTHRIN, ill. MOSQUITOX 1 ULV Forte készítmények kerülnek felhasználásra. A készítmény kijuttatott formájában kizárólag rovarokra van káros hatással, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes és a környezetet sem károsítja.

A földi kémiai védekezésre 2017. július 11-én, a napnyugta utáni időszakban kerül sor, tartaléknapok: 2017. július 12-13. 

Módosítás: ( 2017. július 06. csütörtök, 09:55 )  

Nyárbúcsúztató

Zorall Sörolimpia

Praktikumtár

Vízparti szállás

Balaton riviéra

Harley-Davidson

Fogyasztóbarát

Hirdetmény

Balaton Best Card