• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Sportbál 2018- beszámoló

Nyomtatás

SPORTBÁL SOKADSZOR - egész pontosan 19. éve már, hogy február elején bálozók töltik meg a sportcsarnokot, hiszen hol is lenne jobb helye ennek a hagyományos rendezvénynek, mint itt.

Hiszen a bál célja is akképpen fogalmazódott meg kezdetekben: a bevétel szolgálja az immár huszonegyedik évébe lépett sportegyesületet. Egyúttal kiváló alkalom arra is, hogy az elmúlt év legjobb sportolóit elismerésben részesítsék a kb. háromszáznegyven vendég jelenlétében.

Hebling Zsolt polgármester, az Alsóörsi Sport Egyesület elnökeként üdvözölte a vendégeket, köztük Kontrát Károly államtitkárt, országgyűlési képviselőnket, Öcsi Tamást, a Veszprém Megyei Kézilabda Szövetség főtitkárát, s a népszerűséget jelző tapssal fogadott Nagy László válogatott kézilabdást, Dobai Attilát, a Harley Davidson Budapest ügyvezető igazgatóját.

A köszöntők után szólították a kitüntetetteket:
Nemes Istvánt futballistát, aki az alapítás óta tagja az egyesületnek, Szélesy Bencét, ifjúsági íjászt, dr.Morzál Ádám íjászt, Rapali Valéria kézilabdás és Kovács Sándor ifi labdarúgó más elfoglaltsága miatt nem tudott itt megjelenni.

Az Acro Dance fellépése is a sportbál hagyományai közé tartozik. Kisebb-nagyobb formációkban kerültek sorra a dinamikus, akrobatikus elemekkel gazdagított táncok. A színes, elegáns öltözetek is tovább emelték a csinos táncos lányok megjelenését.

Bár jelmezes sportbálként szerepel a meghívón, igazi jelmezes idén alig akadt, éppen csak négyen vállalkoztak rá. A klasszikus bohóc jelmezen túl ötletes volt a vörösboros palack és terített asztal megjelenítése. Imitt-amott az asztalok közt azért feltűntek a farsangi kellékek: egy-egy selymes fényű színes kalap, paróka, pelyhes angyalszárny egy fiatalember hátán…..
S a szintén hagyományos lufi dekoráció hármas csoportokban harmonizáló színekben a kis asztali nehezékkel, azért idővel ezek közül is felszállt néhány a jókedv hevétől.
A fogadóital választéka belépéskor várta a vendégeket, a finom vacsora pedig az óvodakonyha dolgozóinak köszönhető: a sült- és rántott hús rizibizivel, uborkával, majd később egy piskótatekercs desszertként.

A Búgócsiga együttes gondoskodott a talpalávalóról, a jó hangulatról.
Jóval éjfél után a sok-sok tombolatárgy is gazdára talált,
egyik-másik igazán nagy örömet szerezve a szerencsés nyertesnek. Mint eddig is, az idei tombolázást is sokan támogatták lehetőségeikhez mérten.

S ahogy illik egy jó bálhoz, hajnalig szólt a zene a kitartó és elszánt táncosok örömére.

Csiszár Edit

Nagy Veronika fotói:

Módosítás: ( 2018. február 13. kedd, 13:26 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card