• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Téli rezsicsökkentés - TÁJÉKOZTATÓ

Nyomtatás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya 1364/2018. (VII. 27.) Kormányhatározatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

Határidő: 2018. október 15.

A 1364/2018 (VII.27.) Kormányhatározat értelmében, a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igényléséhez összeállított igénybejelentő adatlap az alábbi linkre kattintva elérhető: Téli_Rezsicsökkentés_Adatlap, vagy az Önkormányzati Hivatalban a szociális ügyintézőinél átvehető. Az igénybejelentő lapokat személyesen ügyfélfogadási időben vagy postai úton a Közös Önkormányzati Hivatal címére szíveskedjenek eljuttatni (8226 Alsóörs, Endrődi S.u.49.).

A felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje: 2018. október 15.

Az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült. A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például a szállítási, darabolási költségeket.

Az igénybejelentéseket a Belügyminisztérium részére továbbítjuk további intézkedés céljából.

Alsóörs, 2018. 09. 11.

        Báró Béla
           jegyző

Módosítás: ( 2018. október 12. péntek, 11:10 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card