• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Magánszálláshely-fejlesztés PÁLYÁZAT 2018.

Nyomtatás

Magánszálláshely fejlesztés önkormányzati támogatással a Balaton Riviéráján. Alsóörs Község szállásadói befizetett idegenforgalmi adójuk egy részét pályázhatják vissza 2018-ban.

A pályázat kiírásának célja a települések szállásadóinak minőségi fejlesztésére ösztönzése az idegenforgalmi adóból befolyt bevételek beruházási célzattal történő visszaosztásával.
A rövidtávú cél a vendégelégedettség növelése, komfortérzetük kiterjesztése, a térségi turisztikai célok közösen együttműködve történő megcélzása. A közép és hosszú távú célok közé természetesen a vendégéjszakák számának növelése, a települések versenyképességének javítása tartozik, de egyértelmű célkitűzés a gazdaság fehérítése, azaz IFA bevallási gyakorlat reformja is.

A pályázati adatlapokat 2018. november 15.-ig várjuk postai úton vagy személyesen alsóörsi irodánkba. Cím: Balaton Riviéra Egyesület, 8226 Alsóörs Vasút u.3.

Részletek és további információ a www.balatonriviera.hu oldalakon, valamint személyesen az alsóörsi Tourinform irodában (8226 Alsóörs Vasút u. 3) nyitva tartási időben.

A pályázati kiírás és az adatlapok az alábbi linkekre kattintva letölthetők:.
  » pályázati adatlap Alsóörs
  » Alsóörs pályázati felhívás

Az Egyesület munkatársai akár személyesen, akár telefonon segítséget nyújtanak: email: info@balatonriviera.hu, tel.: +36 70 371 8501

Módosítás: ( 2018. október 28. vasárnap, 19:50 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card