• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Falunapi pörköltfőző verseny 2019.

Nyomtatás

Az „Alsóörsi Színes Csokor – Falunk Napja” nevű rendezvényünk keretén belül meghirdetjük az Alsóörs Pörköltje 2019. nevű versenyünket!

Időpont: 2019. május 18. (szombat) 13.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Faluközpont

A versenyre 13.00 órától, a Sportcsarnok főbejáratánál lévő asztalnál lehet nevezni. (A főzéshez természetesen hamarabb is hozzá lehet látni!)
A versenyhez Alsóörs Község Önkormányzata csapatonként bográcsállást, egy sörasztalt, két sörpadot, tíz darab műanyag tányért, kanalat, illetve a tűzrakáshoz fát biztosít.

Fontos, hogy az előző évekhez hasonlóan a pörkölthöz felhasznált hús árából; maximum 5.000 forintot az önkormányzat; kizárólag készpénzes számla ellenében megtérít. A pontos számlázási cím: Alsóörs Község Önkormányzata, 8226 Alsóörs, Endrődi Sándor u. 49.       
                               
A regisztrált versenyzőknek gondoskodniuk kell bográcsról, bográcsállványról, és tetszés szerint minden egyéb; az ételhez szükséges hozzávalóról. A regisztrációval a versenyzők vállalják, hogy főztjükből tíz adag ételt felkínálnak a falunapra kilátogató érdeklődőknek.

A versenyre május 13-ig lehet jelentkezni telefonon Kovács Reginánál (+36-70-773-0925) vagy Nagy Veronikánál (+36-20-591-5350), illetve e-mailen az alsoorsmuvhaz@gmail.com címen.

Az elkészült ételek zsűrizése délután 16 órától folyamatosan történik, majd várhatóan 17.00 körül hirdetünk eredményt. A zsűriasztalhoz minden bográcsból egy tányérnyi  ételt kell vinni.

Mindenkinek sikeres pörköltfőzést kívánunk!

A Művház-Csapat

 

Módosítás: ( 2019. május 03. péntek, 12:11 )  

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card

Patinás Antik