• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

XX. Open Road Fest 2019.

Nyomtatás

Harley-Davidson Open Road Fest 2019. Önfeledt együttlét kétkeréken, üvöltő rockzene a színpadokon és kőkemény motorosok találkozása Alsóörsön, a jubileumi XX. Open Road Festen.

Időpont: 2019. június 5-9. (szerda-vasárnap) 
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Metál és blues-rock ősrobbanás Alsóörsön, világszár zenészek fokozzák majd a lóerőkben leggazdagabb hazai fesztivál hangulatát, ahol -többek között- színpadra lép az Karthago, Tankcsapda, Edda, Takáts Tamás, Ganxsta Zolee és a EUROPE is, sajnos Glenn Hughes betegség miatt lemondta koncertjét! Négy nap fékezhetetlen szabadság két keréken, és lüktető rock and roll a színpadokon!

2019-ben immáron 20. alkalommal dübörögnek fel a motorok a Balaton partján, hogy 4 napig fenékig merüljünk az élvezetekben és átadjuk magunkat a szabadság mámorának. Alsóörs újra a motorosok, a rock zene imádók Kánaánjává válik, ahol mindenki megkapja a magáét.

A 20. Open Road Festen reggeltől reggelig tartó bulik várnak a legjobb hazai és külföldi bandákkal, adrenalin-bomba programokkal, gyönyörű vasakkal, dögös csajokkal, forró nyári napsütéssel, és a Balatonnal. Na meg persze több hektoliternyi sörrel. Légy részese te is az Open Road Fest különleges vibrálásának és a nyár legszabadabb bulijának!

Az OPEN ROAD FEST rendezvényt az ALSÓÖRSI, LOVASI, PALOZNAKI lakosok (lakcímkártya bemutatásával) csütörtöki napon, azaz 2019.06.06-án térítésmentesen látogathatják!

A PROGRAM (a nagyításhoz kattintson a képre):

További információk: https://www.openroadfest.hu/programok/

forrás: www.openroadfest.hu

Módosítás: ( 2019. június 05. szerda, 10:30 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card