• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Izzott a XX. Harley-Davidson Open Road Fest

Nyomtatás

Szerdán 20. alkalommal tárta ki a kapuit a Harley-Davidson Open Road Fest, hogy a motorok, a zene és szabadság szerelmeseivel együtt indítsuk be a szezont! A jubileumi fesztivál tiszteletére ma este, (06.08) tűzijáték is lesz!

A június 5-től 9-ig tartó jubileumi fesztivál sztár fellépője: a svéd EUROPE, de a hazai rock zene színe-java is tiszteletét teszi, így a szintén idén jubiláló 30. éves Tankcsapda, a 40. éves Karthago, valamint az EDDA Művek, az AWS, az Anna and the Barbies, Ganxsta Zolee és a Kartel, Karácsony James és az Ivan and the Parazol, és még sokan mások!

A csütörtöki sajtótájékoztatón -a jubileumi szokásokhoz hívenHebling Zsolt polgármester átadta Alsóörs kulcsát Dobay Attila fesztivál igazgatónak.

"Így volt ez már a X, valamint a XV. fesztivál alkalmával is, akkor is átadtuk a település kulcsát Dobay Attilának, akik méltó módon megőrizték és tiszteletben tartották" - fogalmazott a polgármester úr.. Majd hozzátette, hogy "mára már teljesen összefort a fesztivál Alsóörs nevével és jelentős tömeg érkezik a Balatonhoz, akiket a helyiek is megszerettek, hiszen ez az egyik legnagyobb szezonindító program a Balatonnál, amit jelentős érdeklődés követ".

A fesztivál képekben, Zórád Ferenc és Csókás Péter fotóival:

Módosítás: ( 2019. június 09. vasárnap, 13:22 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card