• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Everness Fesztivál 2019.

Nyomtatás

Ismét az alsóörsi Pelso Camping ad otthont Európa legnagyobb önismereti és életmódfesztiváljának, az Everness Fesztiválnak. Melyet 7. alkalommal ünnepelünk  a Balaton partján,  

Időpont: 2019. június 19 - 24. (szerda-hétfő)
Helyszín: Alsóörs, Pelso Camping

Az ötnapos rendezvény célja, hogy mindenki magára összpontosíthasson, és megtalálja a számára legalkalmasabb önkifejezési formát, legyen szó táncról, jógáról vagy zenéről. Közel 300 hazai és külföldi előadóval, oktatóval és szellemi vezetővel találkozhattok...

A három alap pillér: Tudatosság - Feltöltődés - Közösség

Egy héten át a #tudatosságot, adunk teret a #feltöltődésnek és hozzuk létre azt a #közösséget a Balaton partján, amiből egész évben erőt meríthetünk.

Lenyűgöző előadások, színvonalas workshopok, izgalmas kerekasztal-beszélgetések, átlátható programkínálat, és elismert szakértők várnak rád a pszichológia, a tudomány, a család és a környezetvédelem, valamint a zene, a mozgás és a kultúra témáiban.

Tudatosság
Az Everness Fesztivál a tapasztalások ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A fesztivál időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

Feltöltődés
Az Everness Fesztivál öt nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Mindennap már kora reggeltől kezdve tánc és jóga, számos mozgásprogram és harcművészeti foglalkozás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik során kapcsolódjunk ki.

Közösség
Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál öt napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni akarunk.

MEGNÉZEM A TÉRKÉPEN

Módosítás: ( 2019. június 18. kedd, 10:14 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card