• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Al-SÍ-örs - műhavas sífutás Alsóörsön

Nyomtatás

Szerettel várjuk a téli sportok szerelmeseit, az AlSÍörs elnevezésű havas programunkra, ahol az érdeklődők térítésmentesen kipróbálhatják a sífutást!

Időpont: 2020. január 25 (szombat) 09.00 -16.00 óráig
Helyszín: alsóörsi Sirály-park

A rendezvény részletes programja még kidolgozás alatt van, azonban már megvannak azok a fix programpontok amikhez igazítani lehet az esetleges további programot.

Ami biztosnak látszik: az Eplényből érkező műhavat előző este terítik le a Sirály parkban, és megépítik a kb.100 méter hosszú, 2 méter széles sífutópályát. Ebben az időpontban, azaz pénteken 19.00 órakor a szervezők örömmel várják a környékbeliek azon lelkes, önkéntes tagjait (hólapáttal együtt), akik egy kis hólapátolással segítenék a sífutópálya kialakítását!

Másnap, 2020. január 25-én, szombaton 9 órától lehet díjtalanul kipróbálni a sífutást. Gyermekek részére kb. 20 pár komplett sífutó felszerelést biztosít klasztertagunk, a SuliSí Bt. A SkiOutlet.hu vállalta a rendezvény megszervezését, azonban ezen felül meglepetés ajándékokkal kedveskedik a programon részvevő leglelkesebb csemetéknek.

A hó szállításának költségét Alsóörs Község Önkormányzata vállalta. A hóréteg a helyszínen marad a program zárása után is, a hó elolvadásáig szabadon használható a hóréteg.

Várhatóan további, más programok is színesítik az érdekesnek ígérkező rendezvényt, ami kb. 16.00 óráig tart.

A programról bővebben az alábbi linken olvashatnak:
  http://sieljitthon.hu/ket-teherautonyi-muho-erkezik-az-eplenyi-siarenabol-a-balaton-parti-alsoorsre/ 

Üdvözlettel és köszönettel:
Ferenczy Gábor alpolgármester

Módosítás: ( 2020. január 23. csütörtök, 09:47 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card