• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

BALKOM közlemény

Nyomtatás

Tisztelt Ügyfelek! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. figyelembe véve a jelenlegi járványügyi helyzetet, a személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2020. március 16-tól visszavonásig szünetelteti. 

A koronavírus járvány terjedésének megakadályozása, a járvánnyal összefüggő kockázatok csökkentése, a járvánnyal kapcsolatos tájékoztatónkat az alábbi linkre kattintva olvashatják:
Covid-19 tájékoztató

Ügyfeleink, Munkavállalóink, valamint azok családtagjai egészségének megóvása érdekében személyes ügyfélszolgálatunk működtetését 2020. március 16-tól visszavonásig szüneteltetjük.

Személyes ügyintézés helyett az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésükre.
Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetősége: 06-88-438-688

Telefonos ügyfélszolgálatunkat a személyes Ügyfélszolgálat szüneteltetésének idejére kibővítjük.

Telefonos ügyfélszolgálatunk elérhetőségi ideje:
 Hétfő, Szerda, Péntek: 8:00 – 16:00 óráig,
 Kedd: 8:00 – 12.00 óráig,
 Csütörtök: 7:00 – 19:00 óráig.

 Elektronikus ügyintézéshez e-mail címünk: titkarsag@balkom.hu
 Levelezési címünk: 8220 Balatonalmádi, Rákóczi Ferenc u 43.
Közszolgáltatási szerződésekkel, adatváltozásokkal kapcsolatos nyomtatványok honlapunkon www.balkom.hu (ügyfélszolgálat / letölthető formanyomtatványok menüpont) megtalálhatók és letölthetők. A nyomtatványok eljuttatási módja ügyfélszolgálatunkra: szabályszerűen kiöltve, aláírva fényképként vagy szkennelt formában csatolva e-mail címünkre, illetve postai úton.

Társaságunk az üdülőingatlantulajdonosoktól igény esetén megkezdi a hulladékszállítást. A hulladékszállítás azonnali igénybevételének legegyszerűbb módja, ha az idény jellegű szolgáltatásról állandó jellegűre váltanak. Az állandó szolgáltatást a bejelentés/igénybevétel napjától át tudjuk állítani, tehát a számlázás is a bejelentés/igénybevétel napjától fog történni.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a személyes ügyfélszolgálat működésének szüneteltetésével egyidejűleg a gyűjtőedények és gyűjtőzsákok értékesítése is szünetel.
A kialakult helyzet miatt a házhoz menő lomtalanítási szolgáltatást átmenetileg nem tudjuk végezni.

Elsősorban arra törekszünk, hogy a háztartási hulladék gyűjtése, szállítása zökkenőmentesen folytatódhasson.

A járvány visszaszorítása érdekében hozott intézkedések folyamatosan zajlanak, ezért kérjük Önöket, hogy folyamatosan kövessék nyomon az információkat honlapunkon (www.balkom.hu), a tegnapi információ nem biztos, hogy ma is helytálló. Munkatársainkkal az elkövetkezendő időszakban azon dolgozunk, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbbet és legjobbat hozzuk ki a jelenlegi helyzetből, ehhez kérjük segítő együttműködésüket és szíves türelmüket!

Vigyázzunk egymásra, családunkra és magunkra!

 

Módosítás: ( 2020. március 25. szerda, 11:58 )  

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card