• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Készülnek és igényelhetők a lakossági maszkok

Nyomtatás

A kialakult veszélyhelyzet enyhítésére irányuló önkormányzati intézkedések mellett, a lakosság támogatásából a civil szervezetek is kiveszik a részüket; településünkön ismét példaértékű az összefogás!

Hebling Zsolt településünk polgármestereként, folyamatosan figyelemmel kisérve a fokozódó helyzetet, polgármesteri utasításokban szabályozza a település mindennapjait. A meghozott intézkedések, maximálisan a lakosság érdekeit szemelőtt tartva, mind az önkormányzati intézmények működését, mind a szociális és orvosi ellátásokat érintik.

A polgármesteri utasítások -a tájékoztatás mellett- sok hasznos segítséget is kínálnak a rászorulóknak.

A segítségnyújtásból a helyi civil szervezetek is kiveszik a részüket, így az Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség tagjai is, ahol 500 db, a lakosság számára igényelhető szövetmaszkot készítenek. (A maszkokat a koronavirusalsoors@gmail.com e-mail címen vagy a +36 /20 599-4998 telefonszámon igényelhetik). A Veszprémi Petőfi Színház által kezdeményezett akció adta az ötletet és Oberfrank Pál igazgató nyújtott segítséget az alapanyagok beszerzésében.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a készítőknek, ők név szerint: Oláhné Gabriella, Jády Luca, Fehérné K. Anett, Kálmán Zsófia, Bíró Friderika,Mercsák Eszter, Németh Éva, Decsi Károlyné, Nagy Veronkia.

Módosítás: ( 2020. március 28. szombat, 07:20 )  

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card