• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Iskolai beiratkozás a 2020/2021-es tanévre

Nyomtatás

Tájékoztatjuk az érintett szülőket, hogy a 2020 /2021. tanévre történő általános iskolai beíratás -a kialakult helyzetre tekintettel- ONLINE módon zajlik.

Ideje: 2020. április 1 (szerda) – április 27. (hétfő)

Ennek ideje és menete az alábbiak szerint alakul:

AZ ISKOLÁBAN SZEMÉLYESEN NEM KELL MEGJELENNI!

Beiratkozási szándékukat e-mailban, a refendrodi@gmail.com címen kell jelezniük a szülőknek a fenti időszakban.

Minden szülőnek, aki jelezte beíratási szándékát, megküldünk egy e-mailt, hogy milyen adatokat kérünk.

A felvett gyermekek esetében a beiratkozáshoz szükséges hivatalos dokumentumok bemutatására a 2020/2021-es tanév kezdetén kerül majd sor!

A felvételről az iskola igazgatója 2020. április 28-ig dönt, amelyről ezt követően elektronikus úton írásban értesíti a szülőket.

Jogorvoslat, jogszabályi tájékoztatás:

A döntés ellen a szülő – a közléstől, ennek hiányában a tudomására jutásától számított tizenöt napon belül – jogszabálysértésre vagy érdeksérelemre hivatkozással kérelmet nyújthat be. A kérelemmel kapcsolatban az iskola fenntartója jár el és hoz másodfokú döntést. Iskolánk fenntartója: Alsóörs-Lovasi Református Társegyházközség. Képviseli: Dr. Kálmán Csaba református lelkipásztor.

A 2020/2021. tanév kötelező felvételt biztosító általános iskoláinak felvételi körzete a https://www.oktatas.hu/kozneveles/aktualis_tanev_esemenyei/iskolai_beiratkozas_2020 internetes oldalon megtekinthető.

Az iskolák fenntartójáról a https://www.oktatas.hu/kozneveles/intezmenykereso/koznevelesi_intezmenykereso internetes oldalon tájékozódhat.

Mészáros Károly
igazgató

Módosítás: ( 2020. április 06. hétfő, 09:31 )  

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card