• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

BALKOM hulladékszállítás aktuális hírei

Nyomtatás

Tisztelt Ügyfeleink! A Balatonalmádi Kommunális Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önöket a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás aktuális híreiről..

Időpont: 2020. május 18-tól (hétfő)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy május 18-tól a személyes ügyfélszolgálatot csökkentett üzemmódban újraindítjuk az alábbiak szerint. Ügyfélszolgálatunkat előre egyeztetett időpontban, kizárólag az alábbi ügy típusokkal keresheti fel:
zsák, edényvásárlás (piros, sárga, átlátszó): zöld zsák vásárlása miatt kérjük, NE keressenek minket, ahogy a fenti zöldhulladék gyűjtésre vonatkozó tájékoztatóban is írtuk, a zöld zsák forgalmazása szünetel,
szolgáltatás átírása (tulajdonosváltás miatt): csak az ide vonatkozó dokumentumokkal együtt keressen minket, pl. adásvétel esetén adásvételi szerződés, az ügyhöz tartozó iratokat minden esetben kérjük, hozza magával, ezek hiánya esetén nem tud ügyet intézni.

A járványügyi előírásoknak megfelelően, a személyes ügyfélkapcsolat, a vonatkozó előírások szerint történik, ennek megfelelően a napi ügyfélforgalom erősen limitált. Kérjük, csak az esetben használja ezt a lehetőséget és foglaljon időpontot, ha az ügyintézése más módon nem lehetséges (e-mailen, telefonon, postai úton).

Ügyfélszolgálatunkon tartózkodása során a maszk viselése kötelező, azon ügyfeleket, akik nem viselnek maszkot, nem tudjuk fogadni (lefoglalt időpont ellenére sem)! Kézfertőtlenítés az ajtóban történik, a fertőtlenítőről Társaságunk gondoskodik.

Időpontfoglalását az alábbi link használatával teheti meg: https://balkom.hu/idopontfoglalas/

Kérjük, a pontos és friss hírekkel kapcsolatosan, kövessék nyomon honlapunkat www.balkom.hu/hirek!

Vigyázzunk egymásra, családunkra és magunkra!

Szíves együttműködésüket köszönjük!
 

Módosítás: ( 2020. május 16. szombat, 06:38 )  

Praktikumtár

Harley-Davidson

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Balaton Best Card