• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Iskolai tanévzáró és ballagás 2020.

Nyomtatás

Kicsit rendhegyó módon, külön-külön napon, de mind az évzárót, mind pedig a ballágást -korlátozó intézkedések betartásával- megtartották az alsóörsi Endrődi Sándor Református Általános Iskolában

A szokásostól eltérő tanév végén, a megszokottól eltérő módon, de elballagtak az iskola nyolcadikos diákjai. A hagyományokat tartva a 7. osztályosok búcsúztatták el a 13 végzős tanulót, akiktől Mészáros Károly igazgató egyenként is, egy-egy személyes élményt felelevenítve és az egyedi képességeiket méltatva köszönt el.

A tanári kar nevében, kiemelve az eddigi kiemelkedő munkáját elköszönt a 39 év alsóörsi szolgálat után nyugdíjba vonuló, Trositsné Mohai Mária biológia–technika szakos tanárnőtől, akit az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a 40 éves pedagógusi pályafutásának lezárásaként, Szolgálati Érdemérem elismerésben részesített, amihez ezúton is gratulálunk!

Az ünnepségen sor került az iskola legmagasabb elismerésének, az Endrődi-plaketteknek az átadására is, melyet ebben az évben Iványi Luca és Dömötör Róbert érdemelt ki.

T.I.

Zórád Ferenc fotói az eseményekről:

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson