• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

ELoGE program - FRÍSSÍTVE

Nyomtatás

Európai Kiváló Kormányzás Védjegy - ELoGE program. A kérdőív kitöltési időszaka lezárult, tisztelettel megköszönjük Lakosainknak az aktív és sikeres részvételt!

Tisztelt Lakosunk!

Az Ön önkormányzata fontosnak tartja, hogy a jó demokratikus kormányzás elveit követve szolgáltasson Önnek, mint helyi állampolgárnak. Az alábbiakban az Európa Tanács által kidolgozott jó kormányzás 12 alapelvének megfelelő kérdéseket talál az alapelvek felsorolása alatt.

Nagy tisztelettel kérjük, hogy válaszoljon a rövid kérdésekre, adjon számot az elégedettségéről annak érdekében, hogy az önkormányzat továbbfejleszthesse szolgáltatásait.

Amennyiben az önkormányzat szabályzatai, beszámolói, a polgárok által kitöltött kérdőívek és az önkormányzati dolgozók, választott helyi tisztségviselők és megválasztott helyi képviselők által kitöltött kérdőívek eredményei elérik a szükséges szintet, az Önök önkormányzata elnyerheti az Európai Kiváló Kormányzás Védjegyet. A kérdőív kitöltése 5-10 percet vesz igénybe. (A Védjegy elnyerése nem jár anyagi elismeréssel, azonban jelentős nemzetközi elismerést jelent az önkormányzat és az egész település számára. Az ELoGE programban való részvétel TELJESEN ingyenes – a pályázó önkormányzatnak regisztrációs díj, vagy egyéb költség fizetési kötelezettsége az ELoGE Nemzeti Platform felé nincs.)

Az Európa Tanács 2024 júniusáig Európai Kiváló Kormányzás Védjegy (ELoGE) akkreditációt adott a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége részére, amely így a Belügyminisztériummal, a Magyar Faluszövetséggel a Kisvárosok Szövetségével és a Homo Oecologicus Alapítvánnyal együttműködve ítélheti oda évről-évre az Európai Kiváló Kormányzás Védjegyet a felhívásban meghatározott feltételeket teljesítő magyarországi helyi önkormányzatoknak.

A felmérésben való részvétel önkéntes, és minden Ön által megadott információt csak név nélkül használunk fel!

 
 

Praktikumtár

Kelet Balatoni Programok

Strand jegyvásárlás

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Széchenyi Terv Plusz

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás