• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Lakossági LED-csereprogram III. ütem

Nyomtatás

Ismét elérhető a lakossági LED-csereprogram III üteme településünk lakosai számára! Kizárólag azok számára, akik az előző 2. ütem egyikében sem regisztráltak

Regisztráció: 2024. július 31-ig

A program Alsóörs Község Önkormányzata és a CYEB jóvoltából valósult meg.

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. Weboldalunkon - https://ledcsere.hu/ - található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?
A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

FONTOS INFORMÁCIÓK:
 -a regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Alsóörsöt jelölje be! 
 -tájékoztatjuk Önöket, hogy a program vonatkozik az üdülőtulajdonosainkra is, a lényeg: a fogyasztási hely ALSÓÖRS legyen!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

Segítsék a regisztrációhoz: az Eötvös Károly Művelődési Házban, keddtől-péntekig, 9.00-16.00 óra között.

Amit hozzon magával: 
 -az utolsó teljes Villamos-energia számlát,

Amit tudnia kell, mennyi db E27 foglalatú és E14 foglalatú izzó szükséges az otthonába. A program keretében maximum 20 db izzó igényelhető (kizárólag E27-es és E14-es foglalatú).

 

 

 

Praktikumtár

Strand jegyvásárlás

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Széchenyi Terv Plusz

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás