• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Nyertes pályázatok

Nyomtatás

 ALSÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT nyertes pályázatai:

Önkormányzati ASP RENDSZER pályázat 

Pályázati azonosító: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-01077

Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény 114. §-ában, illetve az önkormányzati ASP rendszerről szóló 257/2016 (VIII. 31.) Korm. rendeletében meghatározottak szerint – Alsóörs Község Önkormányzata az önkormányzati ASP rendszerhez történő csatlakozási kötelezettségének eleget tesz.

A Korm. rendelet az ASP rendszerrel kapcsolatos önkormányzati feladatokat, csatlakozási határidőket szab meg, miszerint kötelező jelleggel, Alsóörs Község Önkormányzatának 2017. január 1-jétől két szakrendszerrel, a gazdálkodási és az önkormányzati adórendszer vonatkozásában is kell alkalmaznia az ASP-t, majd fokozatosan, 2018. június 30-ig, a többi szakrendszerhez is csatlakoznia kell.

Az ASP keretrendszere a szakrendszerek számára közös belépési felületet, egységes felhasználó- és jogosultságkezelést, valamint a rendszerszintű menedzsment funkciók elérését biztosítja. A támogató rendszerek az önkormányzati ASP rendszer napi adminisztratív, ügyfélszolgálati és működtetési feladatait segítő alkalmazások.

A projekt keretében Alsóörs Község Önkormányzata 5. 999.940 Ft támogatásban részesült.

ASP rendszer pályázat KÖFOP -1.2.1 - VEKOP -16- 2017- 01077

  

 

Praktikumtár

Kelet Balatoni Programok

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Széchenyi Terv Plusz

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás