• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi Sörnapok 2020.

Nyomtatás

Indul a balatoni sörszezon. A Serfőző csapata ezúttal sem hagyja sörkülönlegességek és fesztiválételek nélkül Alsóörs nyaralóit, kis- és nagyüzemi főzdék tolmácsolásában több mint 100 féle sörrel készülnek

Időpont: 2020. július 8 - 12. (szerda-vasárnap)
Helyszín: Alsóörs, Sirály Park

Bár a Serfőző már hatodik alkalommal hív koccintásra Balaton legkedveltebb üdülőhelyén, idén a megszokott formától kicsit eltérnek a szervezők. Az ez évi Alsóörsi Sörnapokon zenés-táncos mulatságok helyett még nagyobb szerepet kapnak a különleges habzó italok és a szaftos gasztroélmények.

Az ötnapos sörünnep során a látogatóknak lehetősége lesz nemzetközi vizekre evezni, ebben többek között magyar, cseh, belga, angol és német főzetek sietnek segítségükre. Felsorakoznak például a Bernard világos, barna és vörös főzetei, a debütáló világos Guinness, savanyú kisüzemi különlegességek és közkedvelt nagyüzemi italok, így a kesernyésebb ízvilág kedvelői és a gyümölcsös sörök rabjai egyaránt megtalálják számításukat július második hétvégéjén.

A hűsítő italok mellett sörkorcsolyák garmadával is találkozhatunk: grillfinomságok, füstös BBQ ételek és édes élvezetek közül választhatunk kísérőt a hűsítő italok mellé. Ráadásul ivóversenyek, sörtörténeti kalandozások és sakk szimultán megmérettetések is színesítik a vízparti sörnapokat.

Természetesen, a szervezők a fentebbi programokat az elmúlt hónapok veszélyhelyzetének fényében prezentálják, így az egészségügyi előírásokat szem előtt tartva és betartatva várják a látogatókat egymástól legalább másfél méterre elhelyezett asztalokkal és folyamatos kézfertőtlenítési lehetőséggel.

Figyeljünk egymásra, és találkozzunk az Alsóörsi Sörnapokon július 8. és 12. között a strand és móló közötti Sirály Parkban!

Módosítás: ( 2020. július 07. kedd, 08:09 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card