• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Az Év Strandétele 2020. díjátadó

Nyomtatás

Boldog győztesek és legendás falatok - beszámoló az Év Strandétele díjátadóról, amelyen az egyik nyertes az alsóörsi Fogas Bisztró!

 

Az Év Strandétele verseny 2015 óta íródó történelmében először tartottunk sajtónyilvános díjátadót, a bajnokok végre oklevelet is kaptak címükhöz – visszamenőleg is. Fotósunk ezt a vidám két órát örökítette meg.

Július 16-án, csütörtök délután illusztris társaság gyűlt össze a zamárdi Tiki Beach Bisztróban: izgatott vendéglősök, a Balatoni KÖR vezérkara, a We Love Balaton stábja, operatőrök, fotósok és újságírók, no meg a kíváncsi érdeklődők.

Miután beszédet mondott Lombár Gábor, a Balatoni Szövetség elnöke, Laposa Bence és Kardos Gábor Balatoni KÖR-vezetők, valamint Molnár Zoltán We Love Balaton-főszerkesztő, átadták az okleveleket.

AmelyenIdén akkora verseny volt, hogy a zsűri nem is tudott választani, több győztest is avattak. a holtversenyben nyertes alsóörsi Fogas Bisztrónak (Hal erőleves gombóccal) és a balatonmáriafürdői Port Étteremnek (BalaToros). Az Év Felfedezettje pedig a balatonboglári Spéci Hotdog & Krumpli lett.

Bővebben ebben a cikkben olvashat az eredményhirdetésről

Forrás: https://welovebalaton.hu/

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card