• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Idősek Karácsonya

Nyomtatás

Kedves Idős Alsóörsi Lakosaink! Hosszú évekre visszatekintő szép hagyomány, hogy közös karácsonyi műsorral, vacsorával és csomaggal kedveskedik önkormányzatunk az öregségi nyugdíjkorhatárt elért állandó lakosainknak. 

2020-ban sajnos a járványhelyzet miatt nem tudjuk a rendezvényünket megtartani, de szeretnénk kifejezni megbecsülésünket és áldott békés karácsonyt kívánni! A hagyományos karácsonyi ajándékot kicsit módosult formában szeretnénk átadni Önöknek.

Idén az ajándék-utalványt az öregségi nyugdíjkorhatárra jogosult (2020-ban 64 és fél évet betöltött) állandó alsóörsi lakosok 2020. december 1-től, 2020. december 18-ig hétköznapokon 8 és 15 óra között vehetik át a Művelődési Házban. Az utalványokat postán sajnos nincs lehetőségünk elküldeni.

Kérjük, hogy amennyiben személyesen nem tudják ezt megtenni, meghatalmazást az átvevő hozzon magával, mely minta az alábbi linkről letölthető, vagy kérhető a Művelődési Házban. (Személyesen, vagy kizárólag meghatalmazás esetén tudjuk biztosítani fentieket!) Az átvétel során kérjük a mindenkori járványügyi szabályok betartását.

2020. december 18. után az ajándékok nem vehetők át, és a korábbi évek gyakorlata szerint rászorulóknak adjuk!

Áldott Békés karácsonyt és jó egészséget kíván
Alsóörs Község képviselő-testülete!

Módosítás: ( 2020. november 30. hétfő, 13:22 )  

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card