• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Országos női teqball bajnokság

Nyomtatás

Az alsóörsi Nagy Boglárka, az Infinity Teqball Balatonfüred versenyzője bronzérmet szerzett az országos női teqball bajnokság záró fordulóján! 

"Kovácsfi Barna, edző: Bogi mindössze 3 hónapja (!), szeptemberben jött hozzánk az Infinity Teqball Balatonfüredhez teqballozni. Előtte sosem játszott szervezett keretek között.
3 hónap alatt olyan szintre jutott, hogy egy országos felnőtt női versenyen ma már a dobogóra állhatott! Tehetsége mellett szülei példamutatása, mentális ereje, és a játék iránti alázata is hozzásegítette ahhoz, hogy elérje ezt a fantasztikus eredményt.

Bogi szerintem amióta az eszét tudja futballozott. A nagypályás edzések mellé iktatta be a teqballt heti programjába, és a kettő együtt ment egy darabig.

Egyszer megkérdeztem, hogy mi újság a focival? Erre azt válaszolta, hogy oda már nem jár, az nem fér bele a tanulás és a teqball mellé.
Ennyire elkötelezte magát új sportága mellett, és ez az elszántság juttatta őt a mai bronzérméhez!
Most kell még keményebben dolgozni, reálisan értékelni. Ha ezen az úton megy/megyünk tovább, akkor még fényesebb sikerek is követhetik a mait, de ehhez még többet, még jobban kell edzenünk!

Van még időnk, hiszen még csak 10 nap múlva lesz 17(!) éves.
Gratulálok, Bogi!

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card