• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Új rendőrkapitány Balatonfüreden

Nyomtatás

Januártól új rendőrkapitánya van Balatonfürednek Vancsura Miklós személyében. Az öt éves megbízatást kapó új kapitány Regdon Lászlót váltja a poszton, aki Pápa rendőrségét vezeti majd.

Az volt a vágyam, hogy Füreden dolgozhassak rendőrként. 2010-ben, amikor először beléptem a füredi kapitányság ajtaján nem gondoltam volna, hogy idáig jutok. Nagyon büszke vagyok a kinevezésemre, igyekszem folytatni azt a következetes munkát, amit az elődeimtől örökül kapok – nyilatkozta Vancsura Miklós, aki családjával, három gyermekével évek óta a városban él.

Regdon László, a leköszönő kapitány tíz éven át vezette a füredi rendőrséget, januártól a megye második legnagyobb rendőrkapitányságát, a pápait irányítja. Mint mondta, nagy kihívás az ötven települést felölelő kapitányság vezetése.

Településünk nevében szeretném megköszönni Regdon László rendőrkapitány úrnak több éves eredményes és kiváló együttműködését, közbiztonságunkért kifejtett áldozatos vezetői tevékenységét! Szívből gratulálok Vancsura Miklós új füredi kapitány úrnak, akivel folytatjuk a megkezdett munkát, hiszen helyettesként vele is napi kapcsolatban voltunk.

Mindkettőjüknek jó egészséget, sok sikert kívánok:

Hebling Zsolt
polgármester

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card