• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Rajzverseny gyermekeknek

Nyomtatás

Kedves Pedagógusok és gyerekek! Játékra szeretnénk hívni Benneteket! Bizonyára már mindenki értesült arról, hogy Alsóörs és Felsőörs között épül az új kerékpárút. Ennek örömére rajzversenyt hirdetünk.

HATÁRIDŐ: 2021. március 16.

Pályázhat: minden felsőörsi és alsóörsi óvodás és általános iskolás gyermek. A pályaművet olyan gyermek is benyújthatja,aki a korosztálynak megfelel (6-14 év), a településeken lakik, de nem ott jár intézménybe.

Pályázat témája:
1. Kerékpározni jó! A címnek megfelelő tartalmú A4-es méretű rajz, tetszőleges technikával kidolgozva.
2. Őseink a kerékpárút mentén –

A kerékpárút építése közben régészeti leleteket találtak. Erről tájékoztató anyagot mellékelünk a felhíváshoz. Rajzoljátok meg, hogyan képzelitek az életet több ezer évvel ezelőtt településeinken. A címnek megfelelő tartalmú A4-es méretű rajz, tetszőleges technikával kidolgozva.
Egyéni és csoportos műveket is várunk.

A rajzokra kerüljön rá a pályázó neve, életkora, az intézmény ahol tanul és a település neve (Alsóörs/Felsőörs). Olyan pályázó,aki a település lakója, de nem ott jár iskolába, óvodába, a borítékba kérjük az elérhetőségét is írja meg. (Szülő postai, vagye-mail címe, telefonszám), amin keresztül értesíthetjük majd a rajz készítőjét.

HATÁRIDŐ: 2021. március 16.

A műveket várjuk a Balaton Riviéra Turisztikai Egyesület irodájába személyesen vagy postai úton (8226 Alsóörs, Vasút u.3.) vagy e-mailben a nevezes@balatonriviera.hu címre

TOP 3.1.1-16-VE1-2017-00020 pályázat keretében kerül sor

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson

Balaton Best Card