• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

"Felelős állattartás elősegítése" - pályázati felhívás

Nyomtatás

Lakossági felhívás és igényfelmérés! A "Felelős állattartás elősegítése" érdekében lehetőség nyílik a nem kívánt állatszaporulat szabályozására, veszettségi elleni védőoltás beadására, ill. mikrochippel történő megjelölésére

Pályazati határidő: 2021. május 20.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyarország Kormánya a MFP-FAE/2021 „Felelős állattartás elősegítése” címen pályázatot hirdetett az 5000 fő, és ez alatti lakosságszámú települések számára a felelős állattartást elősegítő, a település lakóinak tulajdonában lévő ivartalanítási programra, az állatok veszettség elleni védőoltással történő beoltására, valamint mikrochippel történő megjelölésére.

Pályázatot benyújtani Alsóörs község lakóinak tulajdonában lévő kutyák, macskák állatorvos által elvégzett alábbi intézkedések támogatására lehet:
-kutyák, macskák ivartalanítására,
-kutyák, macskák veszettség elleni összetevőt tartalmazó monovalens védőoltására,
-kutyák mikrochippel (transzponderreltörténő megjelölésére (kizárólag ebek esetében).

A fenti tevékenységek támogatására vonatkozó pályázat benyújtásához településünk Önkormányzata felméri az állattartói igényeket, ezért kérjük a Tisztelt Állattartókat, hogy a mellékelt "igényfelmérő lap" kitöltésével, ill. beküldésével jelezzék szándékukat, hogy élni kívánnak-e a lehetőséggel, azaz az ingyenesen elvégzett ivartalanítás, védőoltás, mikrochip megjelölés lehetőségével!

Az "igényfelmérő lapot" kérjük, hogy legkésőbb 2021. május 20. napjáig kitöltve, aláírva eljuttatni szíveskedjenek az Alsóörsi Közös Önkormányzati hivatalba (8226, Alsóörs, Endrődi Sándor u. 49).

Letölthető fájlok: 
 -igenyfelmero_lap.pdf
 -MFP-FAE/2021 „Felelős állattartás elősegítése” pályázati kiírás

Kérjük Önöket, mint felelős állattartókat, hogy minél többen éljenek a felkínált lehetőségekkel!

 

Praktikumtár

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson