• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

BALKOM hírek - Aprítógép igénylés

Nyomtatás

Tisztelt Ügyfeleink a BALKOM Kft. a zöldhulladék helyben történő visszaforgatása és hasznosítása érdekében kerti aprítógépeket biztosít lakosaink részére!

A kerti aprítógép könnyen használható, segítségével a fás szárú zöldhulladékból, egyszerűen hasznos és környezetbarát ágaprítékot készíthet saját kezűleg otthonában!

–Az összeaprított ágak kisebb helyet foglalnak el, alkalmasak mulcsozásra, vagyis a kert talajának takarására (fenyőkéreg vásárlása helyett). Az aprított gallyal takart területen nehezebben tudnak előtörni a gyomok, és a talaj is jobban tartja a nedvességet.
–Amennyiben nincs szükségük annyi ágaprítékra a kertben, mint amennyi rendelkezésre áll a zöldhulladékból, akkor is jó hasznát vehetik, hiszen ha a gallyakat, vesszőket aprítva teszik a komposztálóba, ezzel egy szellőző réteget kialakítva, hamarabb és jobb minőségben készül el a komposzt.

A BALKOM az aprítógépet 1 napra díjmentesen biztosítja, viszont a gép szállítását és visszaszállítását Önöknek kell megoldani, amennyiben ez nem lehetséáges, 3.937 Ft+ÁFA díj ellenében tudják azt ki- beszállítani. Az 1 napot meghaladó használat esetén fizetendő díj 2500 Ft +ÁFA/nap.

Az aprítógép igényléséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@balkom.hu e-mail címen!

A gyorsabb kommunikáció érdekében, kérjük, az e-mailben szíveskedjenek megadni nevet, partnerazonosítót és telefonszámot!

Várjuk megkereséseiket!

Bálint Beáta
irodavezető

Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Nonprofit KFT.
8220 Balatonalmádi, Rákóczi u. 43.
e-mail: iroda@balkom.hu
web: www.balkom.hu

 

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson