• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Török-ház programajánló

Nyomtatás

Tisztelt Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, a Török-ház 2021. nyár végi programjairól

Időpontok: 2021. augusztus 15-20.
Helyszín: Alsóörs, Török-ház

 

Nyári programjaink:

VASÁRNAP: A kortárs képzőművészet és a helyi értékek után érdeklődőket várja az alsóörsi Török-ház! A vöröskő igézetében címmel, a helyi kőfaragó tábor alapítója, Both Gábor tart előadást ma este fél 7-től. Várunk mindenkit szeretettel, Both Gábor borkereskedőként a balatoni borokból kóstolót is hoz a résztvevőknek.

HÉTFŐ Szarvas József Kossuth-díjas színészt várjuk ma este fél 7-re a Török-házba, aki tárlatvezetéssel, sajátos benyomásokkal hozza közelebb a kiállított 26 kortárs művész munkáit. Közben arról is beszél, hogy a színpad mellett milyen missziót folytat a kultúránk megőrzéséért.

KEDD: Jöjjön a Török-házba fél 7-kor, aki az épített és a természeti környezetről és Alsóörs Ófalu páratlan fekvéséről és a település történetéről többet szeretne megtudni. 17-én Korompay Katalin építész, műemlékvédő tart előadást, aki évtizedek óta nyaral Alsóörsön.

CSÜTÖRTÖK: Bánkuti András fotóriporter jön el a Török-házba tárlatvezetésre aug 19-én, csütörtökön, aki az utcai kiállításunkról több képet választott a Magyar Sajtófotó Pályázatra és korábban a Károlyi- kertnél tárlatvezetésével lenyűgözte a résztvevőket.

PÉNTEK: A jelenkori alkotók és a képzőművészet avatott ismerője, Bojár Iván András művészettörténész érkezik a Török-házba este fél 7-kor, aki a kiállított művészek munkáit napi szinten követi. Tárlatvezetése a kortárs tendenciákat is érinti majd és a kiállított művekhez nyújt értelmezést.

Tisztelettel:
Szilléry Éva

 

Praktikumtár

Magyar falu Program

Balaton riviéra

Vízparti szállás

Fogyasztóbarát

Harley-Davidson