• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Alsóörsi Ősz-pörkölt 2021.

Nyomtatás

Alsóörsi Ősz-pörkölt 2021. nevű verseny a falunapon. Vajon kora ősszel ki főzi Alsóörsön a legjobb pörköltet? Kiderül a falunapon! 

Időpont: 2021. szeptember 4. (szombat) 9.00 óra
Helyszín: Alsóörs, Faluközpont

A versenyre 13.00 órától, a Sportcsarnok főbejáratánál lévő asztalnál lehet nevezni, de a főzéshez természetesen hamarabb – akár 9 órától is - hozzá lehet látni!

A főzéshez Alsóörs Község Önkormányzata csapatonként bográcsállást, egy sörasztalt, két sörpadot, tíz darab műanyag tányért, kanalat, illetve a tűzrakáshoz fát biztosít.

A pörkölthöz felhasznált hús árából maximum 5000 forintot az önkormányzat; kizárólag készpénzes(!!!) számla ellenében megtérít. A pontos számlázási cím: Alsóörs Község Önkormányzata, 8226 Alsóörs, Endrődi Sándor u. 49.       
                               
A regisztrált versenyzőknek gondoskodniuk kell bográcsról, bográcsállványról, és tetszés szerint minden egyéb; az ételhez szükséges hozzávalóról. A regisztrációval a versenyzők vállalják, hogy főztjükből tíz adag ételt felkínálnak a falunapra kilátogató érdeklődőknek.

A versenyre szeptember 2-ig lehet és kell nevezni, telefonon Nagy Veronikánál (+36-20-591-5350), vagy Kálmánfi Gábornál (+30-30-343-4804), illetve emailen az alsoorsmuvhaz@gmail.com címen.

Az elkészült ételek zsűrizése délután 14.30 órától folyamatosan történik, majd várhatóan 16 óra körül hirdetünk eredményt. A zsűri asztalhoz minden bográcsból egy tányérnyi ételt kell vinni.

Mindenkinek sikeres pörkölt főzést kívánunk!

 

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás