• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Őszi Nyitott Pincék Teljesítménytúra

Nyomtatás

Ismét megrendezzük a várva-várt Nyitott Pincék Teljesítménytúrát. Új útvonallal, új távon, 20 km-en várunk minden túrázni vágyót!

Időpont: 2021. szeptember 25. (szombat) 9.00 óra
Helyszín: Felsőörs, Alsóörsi út 13.

Őszi Nyitott Pincék Teljesítménytúra - Felsőörs-Lovas-Alsóörs-Paloznak-Csopak. A pontos útvonal és további részletek hamarosan itt olvasható!

Nevezés: csak előnevezés lehetséges az alábbi e-mail címen várjuk a résztvevők neveit és a számlázási címet. nevezes@balatonriviera.hu
Nevezési díj: 3500,- Ft/fő

A nevezési díj tartalmazza a reggelit, teát vagy forralt bort, oklevelet és egy meglepetést!

A helyszínen a rajtnál nincs nevezési lehetőség!

Itinereteket, térképeteket előzetesen e-mailben és 8.00-10.00 között a rajtnál tudjátok átvenni.

Kérjük, készpénzzel készüljetek fizetéséhez, több borászatnál is csak így lesz lehetőségetek a fogyasztásotokat fizetni.

A VÍRUSHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL A RENDEZVÉNY ELŐTTI NAP 24-ÓRÁIG FENNTARTJUK A JOGOT A PROGRAM TÖRLÉSÉRE. EBBEN AZ ESETBEN A BEFIZETETT NEVEZÉSI DÍJAKAT 10% KEZELÉSI KÖLTSÉG ELLENÉBEN VISSZATÉRÍTJÜK.

A táv résztvevőit 9 személyes kisbusszal szállítjuk vissza a rajthoz. Így ha csomagod, szállásod Felsőörsön vagy a környező települések valamelyikén van, ne aggódj! Kóstolj bátran jóféle borokat, nem kell féltened a jogsidat..
A túrán akkor vehetsz részt, ha nevezési díjad is elutalod a határidőig.
400 főben maximalizáltuk a résztvevőszámot a Ti kényelmetek érdekében, így nem kell sokat várakoznotok sem az indulásnál, sem a pincészeteknél. Megértéseteket köszönjük.

Szállást itt tudtok foglalni: https://www.balatonriviera.hu/szallaskereses/?search_params=/hu/szallashely////index.html?n=

Kérjük, hogy a túrán mind a rajtnál kapott útvonalleírást, mind a szalagozást figyeljétek! Sajnos a kihelyezett szalagok időnként nem érik meg a túra megrendezésének idejét. Ezért előre is elnézéseteket kérjük! Az itineren található telefonszámon hívjatok, szívesen segítünk, ha elveszettnek éreznétek magatokat.

Várunk Benneteket szeretettel!

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás