• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

420-as Vitorlás világbajnokság Alsóörsön

Nyomtatás

A Balatoni Yacht Club, a Magyar 420 Osztályszövetséggel közösen rendezi a 420-as kétszemélyes hajóosztály idei világbajnokságát, a 750 éves Alsóörsön

Díjátadó ünnepség: 2022. augusztus 13. (szombat) 19.30 óra
Helyszín: Alsóörs, Sirály-park

A rendezvény 2022. augusztus 5. (péntek) 19.30-kor az Ünnepélyes megnyitóval kezdődött, és augusztus 13. (szombat) 19.30-kor a Díjátadó ünnepséggel zárul, a helyszín mindkét esetben: Alsóörs, Sirály-park, a nyitó és záró ünepségére sok szeretettel várunk mindenkit!

A világbajnokság napi történései, videó és fotóösszefoglalói  a rendező Balatoni Yacht Club Facebook oldalán követhetők nyomon.

A  420-as hajóosztály idei világbajnokságára 21 nemzet 243 versenycsapata nevezett a világ minden tájáról, felnőtt és utánpótlás korosztályokból egyaránt. 

A rangos esemény sportszakmai értéke mellett - a 420 hajóosztály a 470 olimpiai hajóosztály ifjúsági osztálya, hazánkban és világszerte is az egyik legkedveltebb kétszemélyes ifjúsági osztály - jelentős hozzáadott értéket képvisel a Balaton, Alsóörs és a kistérség értékeinek népszerűsítésében, valamint a hajóosztály hazai fejlődésében.

A világbajnokság megvalósításában, ahogyan egyéb sport és ifjúsági célú tevékenységünk kapcsán is az idén 750 éves Alsóörs Község kiemelt közreműködő partnerünk.

Bízunk benne, hogy a világbajnokság révén Alsóörs kulturális, történelmi, természeti és turisztikai értékeit a világversenyre látogatók körében is népszerűsíteni tudjuk, hiszen:  ALSÓÖRS VÁR, MARASZTAL, VISSZAVÁR

A rendezvény programja:

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás