• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

420-as Világbajnokság Alsóörsön

Nyomtatás

Sikeres pályázata révén, a Balatoni Yacht Club, a Magyar 420 Osztályszövetséggel közösen rendezheti a 420-as kétszemélyes hajóosztály idei világbajnokságát a 750 éves Alsóörsön.

Időpont: 2022. augusztus 5-13.
Helyszín: Alsóörs

A világbajnokságra csaknem 200 hajóegység és 400 versenyző  várható a világ minden tájáról, felnőtt és utánpótlás korosztályokból egyaránt. 

A rangos esemény sportszakmai értéke mellett - a 420 hajóosztály a 470 olimpiai hajóosztály ifjúsági osztálya, hazánkban és világszerte is az egyik legkedveltebb kétszemélyes ifjúsági osztály - jelentős hozzáadott értéket képvisel a Balaton, Alsóörs és a kistérség értékeinek népszerűsítésében, valamint a hajóosztály hazai fejlődésében.

A világbajnokság megvalósításában, ahogyan egyéb sport és ifjúsági célú tevékenységünk kapcsán is az idén 750 éves Alsóörs Község kiemelt közreműködő partnerünk.

Bízunk benne, hogy a világbajnokság révén Alsóörs kulturális, történelmi, természeti és turisztikai értékeit a világversenyre látogatók körében is népszerűsíteni tudjuk, hiszen:  ALSÓÖRS VÁR, MARASZTAL, VISSZAVÁR

 

Praktikumtár

Családbarát Munkahely

Magyar falu Program

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Támogatások