• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Határvadász toborzás 08.26

Nyomtatás

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság toborzást tart, az új Határvadász Ezred létrehozásához, melyre várja az érdeklődőket a Alsóörsi Önkormányzat épületében.

Időpont: 2022. augusztus 26. (péntek) 11:00 - 12:00 óra között
Helyszín: Alsóörs, Endrődi Sándor. u. 49.

 

Jelentkezzen szerződéses határvadásznak a Készenléti Rendőrség Határvadász ezredébe!

Várják azoknak a 18 évet betöltött, de az 55. életévet be nem töltött, büntetlen előéletű, legalább alapfokú iskolai végzettségről (8 évfolyam sikeres elvégzéséről) kiállított bizonyítvánnyal és magyar állampolgársággal rendelkező személyek jelentkezését a szerződéses határvadász képzésre, akik elhivatottak Magyarország államhatárának őrzése és a jogellenes migráció megakadályozása iránt.

Ki a SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ?
Speciálisan az államhatár őrzésére és a jogellenes migráció megakadályozására irányuló feladatokat ellátó új állománycsoport, amely az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv személyi állományát erősíti meg. A határőrizeti rendszer első vonalában járőrszolgálatot hajt végre, az államhatáron történő illegális belépési kísérleteket akadályozza meg, továbbá az illegálisan belépett személyeket feltartóztatja és az ideiglenes biztonsági határzár túloldalára kíséri.

A felhívás plakátja:

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás