• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Karácsonyi nyugdíjas utalványok

Nyomtatás

Kedves 65 év feletti Alsóörsi lakosaink! Idén sajnos ismét elmarad hagyományos ünnepváró eseményünk, de ajándék utalvánnyal szeretnénk kifejezni megbecsülésünket Önöknek

Utalványok átvétele: 2022. nov. 29-től december 20-ig
Helyszín: Eötvös Károly Művelődési Ház

2022-ben sajnos ismét elmarad hagyományos „Idősek Karácsonya” eseményünk, de megbecsülésünk kifejezéseként Képviselő-testületünk november 29-i ülésén úgy döntött, hogy 65 év feletti állandó lakosaink részére a korábban meghirdetett 5000 Ft-os karácsonyi utalvány helyett 10.000 Ft összegű utalványt biztosít, amelyet fogadjanak szeretettel: Hebling Zsolt  polgármester.

Az ajándék-utalványt az öregségi nyugdíjra jogosult, 65 év feletti állandó alsóörsi lakosok 2022. november 29-től, december 20-ig kedd, szerda, csütörtöki napokon 9 és 16 óra között vehetik át a Művelődési Házban. Az utalványokat postán sajnos nincs lehetőségünk elküldeni.

Kérjük, hogy amennyiben személyesen nem tudják ezt megtenni, meghatalmazást az átvevő hozzon magával, mely az alábbi linkről letölthető, vagy kérhető a Művelődési Házban. 

2022. december 20. után az ajándékok nem vehetők át, és -a korábbi évek gyakorlata szerint- rászorulók között osztjuk szét!

Áldott Békés karácsonyt és jó egészséget kíván
Alsóörs Község Képviselő-testülete!

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás