• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

2022. évi Népszámlálás PÓTÖSSZEÍRÁS

Nyomtatás

Központi Statisztikai Hivatal (KSH) 2022-ben Magyarország területén teljeskörű NÉPSZÁMLÁLÁST végez. A legfontosabb tudnivalókról, hasznos információkról tájékozódhatnak

Pótösszeírás: 2022. november 28. 24.00 óráig
 

A pótösszeírásra, utolsó lehetősségként 2022. november 21. és 28. között kerül sor.

A népszámlálás pótösszeírási időszakában a törvény szerint mindazoknak kötelező részt venni, akik eddig sem online, sem számlálóbiztos segítségével nem töltötték ki a kérdőívet. Az összeírásból eddig kimaradt személyeknek a területileg illetékes polgármesteri hivatalok jegyzőinél kell jelentkezniük.

A pótösszeírási időszak vége egyben a 2022. évi népszámlálás összeírási szakaszának végét is jelenti. 2022. november 28-át követően, már nincs lehetőség újonnan jelentkező személyek összeírására!

A népszámlálás adatai alapul szolgálnak a mindannyiunk életét befolyásoló gazdasági, társadalmi döntések előkészítéséhez, a helyi ellátási és szolgáltatási igények kielégítésének tervezéséhez, fejlesztéséhez és a tudományos kutatásokhoz. A népszámlálás akkor eredményes, ha pontos képet ad hazánk lakosságáról. Ezért is fontos, hogy a népszámlálásban mindannyian részt vegyünk.

Az adatszolgáltatás a népszámlálásról szóló 2018. évi CI. törvény szerint kötelező!

 

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Családbarát Munkahely

Veszprém-Balaton 2023.

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás