• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Hosszúasztal Piknik - meghívó

Nyomtatás

Szeretettel hívunk mindenkit egy nem mindennapi közös örömünnepre Veszprémbe, az EKF Hosszúasztal Piknik programjára

Időpont: 2023. június.18. (vasárnap) 15:00-18:00 között
Helszín:
Kolostorok és Kertek - Veszprémvölgy 

Szinte hihetetlen, de lassan elérkezünk a 2023-as EKF év feléhez. Nagyon sok munkát fektetünk bele mindannyian, hogy igazán sikeres programokat valósítsunk meg Veszprémben és szerte az EKF régióban. A nagy Felező Rendezvényünkhöz kapcsolódóan rendezzük meg - az országban is egyedülálló módon - a Hosszúasztal Pikniket, ahol mindannyian együtt, egy asztalnál ünnepelhetünk majd.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A Hosszúasztal Piknik egy több ezer fős közösségi esemény, amelyre még nem volt példa Veszprém és a régió történetében. Célunk, hogy egy asztalhoz – egy akár több kilométer hosszúságú asztalhoz – ültessük a régió szereplőit, polgárait, és hogy a 2023-as programév félidejében közösen ünnepelhessük sikereinket egy kötetlen és jó hangulatú közös piknik keretében.

A végeláthatatlan piknikasztalra mindenki felteheti a kedvenc harapnivalóját, amit aztán megoszthat az asztaltársaság többi tagjával is, így amellett, hogy igazán különleges és izgalmas ízkavalkádot élhetnek át a résztvevők, megismerhetjük a régiónk különböző pontjaira jellemző gasztronómiát is.

A rengeteg finomság mellett a jókedvet zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák.

A nem mindennapi piknikre várjuk a VEB2023 EKF programhoz csatlakozott 116 régiós település és Veszprém város családjait, baráti társaságait, az EKF program megvalósításában közreműködő szervezeteket és természetesen mindenki mást is, aki részese szeretne lenni Magyarország eddigi legnagyobb piknikjének.

További részletek a meghívóban és a weboldalon - Hosszúasztal Piknik VeszpremBalaton2023.hu

Üdvözlettel:
Gere Henriette
Régiós koordinátor – VEB2023 EKF

 

Kelet Balatoni Programok

Veszprém-Balaton 2023.

Praktikumtár

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Széchenyi Terv Plusz

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás