• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

Lakossági LED-csereprogram

Nyomtatás

Lakossági LED-csereprogram keretében ingyen izzókhoz juthat, melyekkel csökkentheti a villanyszámláját!

Regisztráció végső időpontja: 2023. augusztus 15. (kedd)

A program Alsóörs Község Önkormányzata és a CYEB jóvoltából valósult meg.

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. Weboldalunkon - https://ledcsere.hu/ - található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?
A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

FONTOS INFORMÁCIÓK!
 1. a regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Alsóörsöt jelölje be! 
 2. tájékoztatjuk Önöket, hogy a program vonatkozik az üdülőtulajdonosainkra is, a lényeg: a fogyasztási hely ALSÓÖRS legyen!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben található linkkel jelentkezési szándékát megerősíti.

Segítsék az alsóörsi lakosoknak: az Eötvös Károly Művelődési Házban segítséget nyújtunk az izzó csere program regisztrációjához!

Amit hozzon magával: 
 -az utolsó Villamos-energia számlát,
 -lakcím kártyát,
 -személyi igazolványát.

Amit tudnia kell, mennyi db E 27 foglalatú és E 14 foglalatú izzó  szükséges az otthonába. A program keretében maximum 20 db izzó igényelhető.


 

 

Praktikumtár

Veszprém-Balaton 2023.

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás