• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

"Az Isten pénze"- Magyarock Dalszínház előadásában

Nyomtatás

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt a Magyarock Dalszínház előadásában bemutatásra kerülő, „Az Isten pénze” című, Tolcsvay László és Müller Péter jegyezte musicalre

Időpont: 2023. december 17. (vasárnap) 20.00 óra
Helyszín: Alsóörsi Sportcsarnok

A Charles Dickens: Karácsonyi ének című klasszikus kisregényéből írt magyar zenés mű főhőse, a lelkileg sivár, idősödő milliomos, Ebenezer Scrooge uzsorás, akit még karácsonykor is csak anyagi ügyei foglalkoztatják. Pénzt azonban nem adományoz a szegényeknek, mert úgy gondolja, hogy a gyengének pusztulnia kell.
Ez a velejéig kapzsi ember kap egy utolsó esélyt halott üzlettársa szellemének képében, aki „látogatásakor” életének korábbi szentestéire invitálja. Emlékeiben kalandozva eszmél arra, mennyivel gazdagabb volt, amikor még nem a pénz volt az egyetlen érték, melyért lelkesedni tudott, és kibukkan belőle a lelke mélyén őrzött szeretet…

Legendás karácsonyi történet, melyet mindenki ismer. Valódi mese, nemcsak fiataloknak. Látványos, érzelmes, humorral átszőtt játék, korhatár nélkül mindenki gyönyörűségére szolgál.

Főbb szerepekben:
Gerdesits Ferenc, P.Petőcz András, Kuczmann Ágnes, Ondrik János, Krnčan Milan, Mészáros Tamás,
Szabó Dávid, Enyingi Zsófia, Molnár Ágnes, Tar Gabriella, Eszlári Judit, Budai Márton Zoltán

Az előadás időtartama: kb. 130 perc (2 felvonás)

Önkormányzatunk jóvoltából az alsóörsi lakcímkártyával rendelkező lakosaink kedvezményes, 3.800 Ft-os áron vásárolhatnak előzetesen jegyet az előadásra.

Erre november 28-a és december 14-e között van lehetőség kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken 9-16 óra között a művelődési házban, a lakcímkártya bemutatásával. Kérjük, hogy pontos összeget hozzanak magukkal!
December 16-án, szombaton a Mendelssohn kamarazenekar koncertje előtt 16.30-tól a koncert kezdetéig még lehet jegyeket venni szintén a művelődési házban.

Felhívjuk a figyelmet, hogy korlátozott számú – 200 darab – jegy áll rendelkezésre, amint elfogytak, jelezni fogjuk különböző kommunikációs csatornáinkon.

Az előadásra további jegyek a jegy.hu-n vásárolhatók.

Az előadás plakátja:

 

Praktikumtár

Kelet Balatoni Programok

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Széchenyi Terv Plusz

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás