• A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
               

KSH időmérleg-felvétel 2024.

Nyomtatás

Vegyen részt Ön is a KSH Időmérleg felvételében! Melynek célja, hogy a népesség időfelhasználásáról szolgáltasson részletes összehasonlítható adatokat.

Időpont: 2024. április 8.-tól

2024–2025-ben a KSH ismét időmérleg-felvételt hajt végre Magyarországon. Az időmérleg-felvétel célja, hogy a népesség időfelhasználásáról szolgáltasson részletes, térben és időben összehasonlítható adatokat. A felvételből szerzett információk alapján megtudhatjuk, milyen hatást gyakoroltak az egyének időfelhasználására az elmúlt 15 év társadalmi és gazdasági változásai.

A felvétel további célja, hogy naprakész adatokkal segítse a családpolitika megalapozását; támogassa a munkaidő szabályozását célzó politika kialakítását; információkat szolgáltasson az utazási célokról és módokról; információkat nyújtson a kulturális és szabadidős tevékenységek alakulásáról; segítse a nemzeti számlákhoz kötődő fejlesztési munkákat, ezen belül elsősorban a háztartások keretében végzett termeléssel kapcsolatban.

Az adatfelvételt, nemzetközi módszertani ajánlásokat követve, a Központi Statisztikai Hivatal végzi az ország 264 településén 2024. április 8. és 2025. április 7. között.

 

Praktikumtár

Kelet Balatoni Programok

Strand jegyvásárlás

Turisztikai Fejlesztés

Magyar falu Program

Széchenyi Terv Plusz

Kerékpárút

Balaton riviéra

Vízparti szállás